Левски излиза днес срещу Верея (Стара Загора) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
272
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Точно в 15:00 часа днес на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора Левски гостува на Верея (Стара Загора) в двубой от 18-ия кръг на Първа професионална лига. „Сините“ нямат право на повече грешки, ако искат поне на теория да запазят шансове в борбата за титлата с Лудогорец. Затова победата е единственото, което устройва гостите в този мач и те ще я търсят на всяка цена, пише Sportal.bg.

Това ще е едва вторият мач в историята, в който столичани и старозагорци се изправят един срещу друг на ниво Първа лига. В първата среща в началото на сезона Левски триумфира повече от убедително с 4:0. Сега „сините“ вярват, че могат да повторят представянето си от онзи мач.

Това ще е и първи сблъсък между Елин Топузаков и Александър Томаш в ролята на треньори. Досега те са се срещали само на терена, като статистиката е доста любопитна – 7:2 успеха на сметката на Топчо.

Треньорът на домакините няма абсолютно никакви проблеми със състава си и се очаква да излезе с Караджов на вратата и карето Илиев, Мунин, Хасани и Слаев пред него. Ангелов и Балд ще са дефанзивните полузащитници, а пред тях в ролята на плеймейкър ще е Елиаш. Цветанов и Еужение ще действат на двете крила, а атаката ще води Сукуна.

В същото време гостите все още не могат да използват Георги Костадинов, който не е напълно възстановен. Затова Топузаков ще заложи на Йоргачевич под рамката, а в защита ще действат Минв, Пиргов, Александър Александров и Сашо Александров. Де Ноойер ще е в ролята на опорен халф, а пред него Бурабия и Прохазка ще имат по-креативни футкции в средата на терена. Аниете и Нар ще стартират на двете крила, а атаката ще води Адениджи.

Световният букмейкър bwin дава леко предимство на Левски с коефициент 1,50 за победа на столичани. Залог за равенство е оценен на 3,60, а успех за домакините с коефициент 6,50.