Полети от Варна до Лондон и Берлин с EasyJet

34
439
Добави коментар
DSTours
DSTours

 

В навечерието на 2017 та година излезе новината за новите полети от Летище Варна до Великобритания и Германия през идващото лято.

Нискотарифната авиокомпания EasyJet стартира полети от Варна до Лондон и Берлин. От компанията са планирали по 2-3 полета от Варна седмично или общо за двете дестинации 24 хиляди места за 2017-а!

Предстоят преговори за полети и от Варна до Манчестър, за които очаквайте допълнителна информация. Към момента до Манчестър няма директни полети от България и директната линия от Варна би била голямо удобство и предимство за пътуващите.  

Очаква се цените на самолетните билетите до Лондон да паднат, тъй като досега единствено Wizzair летеше от Варна до британската столица – летище Лондон Лутън. За разлика от тях, EasyJet ще каца в Лондон на летище Гетуик. Имайте това в предвид, когато планирате пътуването си.  

Навлизането на повече полети от Обединеното Кралство до морските ни летища ще е само от полза за летния туризъм по българското Черноморие, въпреки противоречивите прогнози след решението на Великобритания да напусне ЕС, станало известно като Brexit. От друга страна Лондон е сред най-посещаваните от български граждани градове в Европа с цел бизнес, образование или туризъм, което налага необходимостта от по-гъвкави възможности за въздушен транспорт. 

От EasyJet официално съобщиха, че полетите от Варна до Лондон Гетуик тръгват на 6 юни и ще се извършват три пъти седмично през летните месеци: вторник, сряда и събота. От 28 юни започват директните полети до столицата на Германия – Берлин (летище Шонефелд) – в сряда и събота.

 Както знаете ние от Ди Ес Турс сме специализирани в продажбата на директни чартърни полети от Варна и Бургас до повечето големи градове в Германия (Берлин – Тегел и Шонефелд, Франкфурт, Мюнхен, Щутгарт, Кьолн, Дюселдорф, Дрезден, Нюрнберг, Хамбург, Хановер, Лайпциг и др). Полетите са чартърни и се изпълняват само през летните месеци. Цените са достъпни в сравнение с редовните авиолинии, лети се без прекачване, а за разлика от бюджетните компании, цената на чартърните самолетни билети е крайна, с включени такси и багаж. Очаквайте скоро дати и цени на полетите за сезон лято 2017! Повече информация ще намерите тук.

Полетите от Варна до Лондон и Берлин на нискотарифният превозвач EasyJet ще се обслужват със самолети Airbus A320. Билетите стартират на промоционални цени от 17 евро и съвсем скоро ще бъдат пуснати в продажба.

Свържете се офисите на Ди Ес Турс във Варна и Бургас за информация и резервация на самолетни билети до всяка дестинация!  

 

 

 

Полезни връзки:

 Самолетни билети | Чартъри Германия  | Екскурзии и почивки | Екзотика | Хотели | Други услуги