Малена – магазин за памучни мъжки боксерки големи размери 3XL 4XL 5XL 3ХЛ 4ХЛ 5ХЛ памучен мъжки боксер голям размер

0
603
Добави коментар
Magazin_Malena
Magazin_Malena

Primal 3211 памучни мъжки боксери от еластичен и мек памук, примесен с органичен памук, произведени от италиансата марка за мъжко бельо Primal/ Примал. Ластикът на боксерките е обвит от памучната тъкан, за да не дразни кожата и да не се отбелязва; моделът е подходящ за мъже по-големи размери. Цената е за 1 бр.
Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.
Състав: 96% памук, 4% еластан/ 93% памук, 7% еластан/ Състав: 58% памук, 38% полиестер, 4% еластан
Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 30ºC ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране на програма за памук без центрофуга или максимум 300 – 400 оборота ); не е подходящ за третиране с препарати, съдържащи белина; да не се центрофугира; глади се през кърпа и без пара при максимална температура на ютията 110ºC; подходящ за химичесто чистене с въглеводородите, съдържащи хлор и етиленови съединения.
Боксери могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.
При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.