4 зодии ще имат много голям късмет през 2017! Вижте кои са те!

1
458
Добави коментар
slavchev
slavchev

Има няколко зодии, за които ясно личи, че 2017 година ще бъде наистина успешна и ще се радват на късмет във всяко свое начинание, пише zajenata.bg.

Ето кои са тези 4 зодии:

Телец

По всичко личи, че 2017 г.
ще бъде много успешна за вас, както в професионален, така и в личен план. Бъдете сигурни, че това е годината, в която трябва да започнете да осъществявате всички планове, които сте сложили на „пауза“. Ще ви върви изключително много, ще се радвате на повишение, а защо не и нова по-добра работа, която ще развие още повече професионалните ви успехи. В личен план нещата се подреждат по начина, по който на вас ви се иска. И най-накрая ще може да се порадвате на любовта, която сте си заслужили. Вярвайте, че този човек е човекът за вас и направете всичко възможно това да се случи.Лъв  

Шеметна година! Такава ще бъде 2017-та за вас. Очакват ви много екзотични пътешествия и дестинации, за които само сте си мечтали. Питате се откъде ще дойде това щастие? Веднага ще ви кажем, че вашият късмет догодина се изразява в печалба от лотария, тото или игра, която подарява екзотични екскурзии. Ще може да вземете със себе си любимия човек. Най-хубавото от всичко е, че съдбата си знае работата. Ще се окаже, че на това място може да откриете своя нов дом. Време ви е да заминете, защото късметът ви е извън България.

Стрелец

Очаква ви една много приятна година. Ще валят изненади – една, след друга и ще се чудите с какво сте ги заслужили. С търпението си, разбира се. Всичко се случва тогава, когато си чакал достатъчно и си дал всичко от себе си. Може да се надявате на нова придобивка или нов човек в живота си. Каквото и да ви се падне, ще бъде от голямо значение. За новите хора в живота можем да ви подскажем, че ще срещнете някой специален човек лятото на морето, където така или иначе ще идете. Отваряйте си очите на четири и допуснете всеки нов човек в живота си. Сами ще усетите кой е правилният.

Риби

Много ползотворна и късметлийска година ви очаква. За тези, които чакат любовта, можем да подкажем, че още февруари на голям форум или голямо събиране, буквално ще се сблъскате с някой, с когото веднага ще усетите искри. Не се притеснявайте, от другата страна ще бъде същото и ще пламне нещо прекрасно, което ще промени живота ви. За всички, които вече си имат половинка, сещате ли се какво ви предстои? Голямото „ДА“! Това е годината на годежите за зодия Риби. Най-подходящото време, в което може да сключите брак.