Машинка за прогонване на къртици, сляпо куче, змии и полевки

1
621
Добави коментар
Vrediteli.bg
Vrediteli.bg

Представяме Ви една изключително мощна и същевременно много качествена машинката за борба със змии, къртици, гризачи и сляпо куче. Това е най-мощният уред за прогонване на подземни вредители, като успява да разнесе излъчваните от него импулси на разстояние 1500 кв.м. или иначе казано 45-50 метра в диаметър.

Специфичното за тази машинка е, че се използва мотор за генериране на механични вибрации и дразнещ шум прогонващ едновременно къртиците, мишките, слепите кучета и змиите. 

Важно  е как ще поставите машинката срещу змии и къртици. Най-добре е а подходящ инструмент да направите отвор в почвата с размери близки до тези на машинката, така че тя да се постави в земята до маркировката върху алуминиевия корпус (вижте как е показано на снимката в сайта ни).

Важно: Ако поставите неправилно машинката, например чрез удари или натиск, без да има предварително изкопана дупка, рискувате да я счупите и. След поставяне на машинката в почвата е нужно внимателно около нея да се уплътни с пръст.

Какво да очаквате след включване на мощната машинка? Въпреки, че машинката е много силна, ще е нужно да изминат поне 7 до 14 дни за се види по-осезаема разлика и къртиците, змиите, мишките или сляпото куче да започнат да осъзнават, че вече трябва да напуснат завинаги терена. Не очаквайте незабавна реакция от страна на вредителите. Нужно е малко повече търпение и всичко ще бъде прогонено от двора ви.