Победителят във „Фермата 2“ влага парите във фитнес

1
341
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Аз съм от малкото млади хора, които живеят на село и това ми харесва, хвали се 38-годишният Стоян Спасов от Бъта

„Искам да покажа на младите хора, че с труд и постоянство може да се постигнат много неща. Аз съм от малкото млади хора, които живеят на село и това ми харесва.“

Думите са на победителя във втория сезон на риалити шоуто „Фермата“, което в неделя вечерта приключи след над три месеца в ефир.

38-годишният Стоян Спасов от панагюрското с. Бъта, където е останал да живее с жена си и двете им деца, спечели с 51% зрителски вот.

За сравнение, подгласникът му Финци събра 31%, а водачката във временното класиране Силвия – 10%.

Освен с чек за 100 хил. лв., Стоян си тръгна с приза за най-достоен фермер, където беше фаворит както на зрителите, така и на отпадналите участници.

Ще остана в България, защото камъкът тежи на мястото си, уверява Стоян след победата и добавя: „Там където е посадено дървото, там гният и корените му“ – цитирайки думите на Манол от филма „Време разделно“, за който самият той споделя, че е гледал десетки пъти.

В сутрешния блок на Би Ти Ви той декларира, че иска и ще продължава да се опитва да успее в България. Печалбата от „Фермата“ смята да вложи в разширяване на малкия фитнес, който отворил преди повече от година в Панагюрище.

Освен това възнамерява да изпълни обещанието си към жителите на родното си село да организира събор на Илинден.

Адреналинът ме държи, много ми е хубаво, тези пари ще преобърнат живота ми, коментира още Стоян.

Финалът на „Фермата 2“ е бил гледан от над 1,2 млн. българи, 47,1% от тв аудиторията в неделя вечер, похвалиха се от Би Ти Ви. Там са започнали подготовка за трети сезон и вече текат записванията за кастингите. Форматът се реализира с продуцентите Иван и Андрей, които са и негови водещи.

Източник: Би Ти Ви