Hayes & Y представят новото си ЕP

1
492
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Премиерата на поредния им краткосвирещ албум Sinclair е на 12 януари в „Терминал 1“

Без съмнение новата 2017-а започва многообещаващо и продуктивно за момчетата от Hayes & Y. На 12 януари в клуб „Терминал 1“ групата се кани да сподели с феновете своето поредно EP, озаглавено Sinclair. Третият им краткосвирещ албум, който се появява повече от година след предишния.

Oсвен новите парчета, те са подготвили и друго много специално запознанство – с официалния видеоклип към една от песните.

Sinclair включва три парчета: Let Me In, Save It и Time To Go. Aлбумът не изневерява на деликатния и мелодичен почерк на Hayes & Y, но изненадва (приятно!) с категоричното електронно звучене, твърдят запознати.

Записът е осъществен в Лондон от лейбъла The Animal Farm, които са и музикален продуцент на изданието. Sinclair излиза на музикалния пазар от 20 януари, но всеки който иска да се сдобие с него предварително, може да го направи по време на концерта в „Терминал 1“ седмица по-рано.

Ограничено количество билети на цена 8 лв. очакват своите собственици в мрежата на „Ивентим“. Билетите на място в деня на премиерата се продават на цена 10 лв.

Подробности за събитието и актуална информация може да следите тук: https://www.facebook.com/events/1676073206037422/

Ще откриете HAYES & Y в официалния им сайт и социалните мрежи на адреси: http://hayesandyband.com/ https://www.facebook.com/HayesAndYBand https://twitter.com/HayesAndYBand https://instagram.com/hayesandyband/

Източник: Key Events & Communication