Ни Ло съблазнява женските сърца в ново ГОРЕЩО ВИДЕО!

1
291
Добави коментар
slavchev
slavchev

Реклама:

„Към колекцията ми от трофеи, освен много мъжки сърца, вече прибавям и лично моя парфюмна серия! Съвсем не е случайно и името й REFAN GOLD COLLECTION – златна, като мен самата…Лично си го разработих по мой вкус, но за да задоволя вас…ще се уверите, че умея да задоволявам и мъжете, и жените!“, споделя Николета Лозанова.

„Обожавам да се къпя с парфюм“,  възкликна водещата на „Папараци“, която е рекламното лице на парфюмната серия. И сигурно не само тя желае да се къпе с любимите си аромати.

„За мен е като сбъдната мечта още под душа да мога да ухая на любимия си парфюм, споделя Николета, а вие знаете, че аз обичам да мечтая смело и безотговорно.“  Чаровната и провокативна Николета продължава: „Oсъществиха мечтата ми, защото сега мога да се къпя с душ-гел с любимия ми аромат, да се погрижа за кожата си след душ с лосион за тяло със същия аромат и накрая като финален акорд да добавя и няколко капки парфюм…толкова дълготраен, че през целия ден да усещам интензивното му присъствие като втора дреха…“

 

Източник: БЛИЦ

Реклама:

[Total: 1    Average: 5/5]