Банка стволови клетки

1
299
Добави коментар
kotanalisana
kotanalisana

Банка стволови клетки

Защото бъдещето им принадлежи

 

Събирането на стволови клетки от пъпната връв на новородено бебе отнема няколко минути. Шансът да го направите е само един, а решението – за цял живот.

Създаването на нов живот е прекрасна, но и отговорна стъпка за всички бъдещи родители. Освен повод за радост, тя е и поредица от важни решения, които често трябва да вземем още преди малкото човече да се появи на бял свят – къде да проследим бременността си, в коя болница да родим, какво име да изберем… И ако повечето от тези решения могат да бъдат променени в хода на събитията, то съхраняването на столови клетки от пъпната връв на нашето бебе е изключително важен избор, на който имаме право само веднъж и който не можем да коригираме на по-късен етап.

Съвременната медицина ни дава шанс да се възползваме от този дар на природата и да защитим здравето на детето си в бъдеще още при самото му раждане.

За да сте напълно убедени и сигурни в решението, което ще вземете, ние, екипът на банка за стволови клетки “Св. Лазар”, ще отговорим на всички ваши въпроси, свързани с процедурата по вземането, съхранението и приложението на стволовите клетки.

Защото когато става въпрос за здравето на нашите деца, информираният избор е най-доброто, което можем да направим.