Видео тренировка и диета за отслабване за млади майки в домашни условия

2
319
Добави коментар
oroto
oroto

И когато бебето се появи и започват супер грижи от сутрин до зори!

Жените, които наскоро са родили и са станали майки, могат и сами(поне в първите месеци), и с малко усилия да върнат формата, която им отиваше преди. И то без да ходят до фитнес центъра, а в домашни условия.

Полезните упражнения във видео кадри по ТВ България ON AIR

„Всяка дама, която скоро е станала майка, трябва да знае, че е хубаво да похапва на всяко кърмене на бебето. Или с други думи казано – на всеки три, три и половина часа. Не изпадайте в крайности и в никакъв случай не гладувайте, защото не е полезно нито за вас, нито за бебето!

Хранете се с хубава и качествена храна богата на протеини, умерено количество въглехидрати и важни мазнини(омега 3). Когато сте вкъщи можете да спортувате и да свалите излишните килограми.

Видео материал с изпълнението на упражненията

Вижте следното видео в което ще научите как да изпълнявате упражненията в домашна обстановка. Те са подходящи за старт в първите няколко месеца след раждането.

Нужни са ви гирички и собствената ви тежест“, сподели и показа за Bulgaria ON AIR фитнес инструкторът Мартин Гергов. Ако се чувствате несигурни или считате, че ви трябва индивидуално отношение в тренировките и храненето в зависимост от целите ви: Отслабване; Мускулната маса или Взривна Сила; Тонус! Необходимо е да попълните подробно и изпратите „Онлайн формулярът“ по долу! Онлайн формуляр