Малко е неприятно на вкус, но пък чисти мощно кръвоносните съдове и ме пази от инсулт!

1
288
Добави коментар
slavchev
slavchev

Кръвоносните съдове в организма  имат свойството да се износват. С течение на времето, те губят своята еластичност , по стените им се появяват атеросклеротични плаки , което може да причини  главоболие и вис око кръвно налягане . Атеросклеротичните плаки са също честа причина за инфаркти и инсулти .

Традиционната медицина има много средства за почистване на съдовете , а днес сме ви приготвили за вас едно от най-ефективните! Лекарството, което предлагаме да използвате, се състои от чесън и лимон – натурални съставки. Чесънът понижава холестерола в кръвта, а лимонът помага на кръвоносните съдове да се възстановят.

Почистване на кръвоносните съдове с чесън и лимон

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

6 лимона 30 скилидки чесън 1 литър вода

ПРИГОТВЯНЕ:

Измийте хубаво лимоните и чесъна, смелете ги през месомелачка или нарежете в блендер. Получената маса изсипете в тенджерата, добавете водата и пуснете сместа да се вари. Оставете да заври и веднага отстранете от огъня. Когато се охлади, изсипва се в удобен съд за съхранение и дръжте в хладилника.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Напитката трябва да се консумира 3 седмици. Пийте дневно по 50 мл от средството. След това направете почивка за една седмица и повторете 21-дневния курс на лечение. С цел профилактика  такъв курс може да се повтори 2 пъти в годината.

Ползите от тази напитка са безценни. Тя подобрява циркулацията на кръвта, укрепва имунната система и дори предотвратява развитието на раковите клетки поради наличието в състава си на антиоксиданти. Тя е също и средство за подобряване на функционирането на вътрешните органи: бъбреци и черен дроб.

Но подобно на всяко лекарство, това също има  противопоказания . Не може да се използва от хора с язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника, бременни или кърмещи жени, хора, които страдат от епилепсия или са алергични към някоя от съставките пише zajenata.bg.

Свързани