На 50 Джанет Джаксън роди първото си дете

2
497
Добави коментар
check
check

Голямо щастие споходи принцесата на поп музиката Джанет Джаксън. Тя стана за първи път майка на 50-годишна възраст. Сестрата на Майкъл Джаксън роди своя първороден син на 3 януари, вторник. Представител на поп иконата заяви, че раждането е минало благополучно, а майката и момченцето се чувстват отлично.

„Джанет Джаксън и нейният съпруг Уисам ал Мана трепетно казват „Добре дошъл“ на бял свят на своя син Иса ал Мана. Раждането на Джанет е преминало без какъвто и да е стрес, а в момента изпълнителката се възстановява в комфортни условия“ се казва в съобщението.

Както delo.bg вече писа, за бременността на Джанет се заговори още през пролетта на миналата година. Тя отложи концертите си през април като се позова на лекарски препоръки. Лаконичният й коментар, след като сюрпризира феновете си с отмяна на участията си беше, че с нейния съпруг от Катар Уисам ал Мана „мислят за семейството си“. Очакваното раждане потвърди самата Джанет, но чак през октомври, след като изгря на страниците на списание „People“ с добре оформено коремче на плажа.

Пестеливата откъм каквито и да е новини, особено пикантерии за собствения си живот Джанет Джексън не обяви веднага дори и своята сватба избраника на сърцето й Висам Ал Мана преди пет години. Той е бизнесмен, а момченцето Иса ал Мана е първо и за двамата. В исляма Исус (на арабски Иса) е пророк и един от петте най-велики Божи пратеници. Уисам е магнат, притежател на компания, която продава луксозни стоки в страните от Персийския залив.

Джанет Джаксън, която прие исляма след сватбата си с Уисам през 2012-та стана известна в целия свят преди 31 години. През февруари 1986 г. излезе нейният трети албум „Control“ и покори световните класации. Над 140 милиона са продадените копия от нейни дискове. По този показател Джанет Джаксън се нарежда сред едни от най-тиражираните популярни изпълнители в историята на музиката.