Микровълнова фурна ZEPHYR ZP 1443 B20 бяла, 20 л, 700W, Таймер 30 мин, Размразяване

1
707
Добави коментар
milenapanaiotova
milenapanaiotova

Микровълнова фурна ZEPHYR ZP 1443 B20 с вместимост от 20 литра, мощност 700W и Таймер за 30 минути.
Микровълновата фурна ZEPHYR е решение за всеки дом и домакинство, защото разполага с достатъчно мощност за готвене, освен за притопляне на ястията, като има и функция Размразяване. Тя е в класически бял цвят и с вратичка със стъклен прозорец, през която може да виждате ястието или напитката, която готвите, притопляте или размразявате. Микровълновата печка има и вътрешна лампа, която свети когато фурната е в активно състояние. Допълнително, за улеснение при приготвянето на храна и напитка, фурната има звънец, с който издава звуков сигнал, след като изтече предварителното зададено от теб време на таймера.
Този уред е незаменим за всяко семейство и домакинство, защото с микровълновата фурна ястията се затоплят пъти по-бързо и лесно, отколкото с всеки друг, включително и индукционен котлон. По-важната екстра на всяка микровълнова фурна, е че може да притоплите или държите топло ястието на порции, което помага да държите останалата част от ястията си свежи и те няма да се развалят.
Вместимостта на микровълноватаZEPHYR ZP 1443 B20е 20 литра, което е стандарт за този клас уреди и е напълно достатъчно, за да сготвите за семейството си или да размразите голям пакет месо. Функцията размразяване помага за по-бързото размразяване на продуктите, като то се прави много по-равномерно, от други методи (напр. потапяне в топла вода).
Към аксесоарите на микровълновата влиза и стъклена плоча, която е с диаметър от около 25 сантиметра.
Основни функции, за които може да ти служиZephyr ZP 1443:
Функция запазване на напитките и ястията топли.

Функция за размразяване на свинско, пилешо, телешко, риба и др.

Функция за Готвене на ястия, манжди и десерти.

Функция Претопляне на ястия и напитки.