Кои са трите най-злобни зодии?

1
314
Добави коментар
slavchev
slavchev

С тези 3 зодии не искате да си играете, защото те имат силата да ви вгорчат живота. Ако добре ги познавате и знаете какво искат и какво не, може би бихме могли да не откриете тъмната им страна, но ако направите само една погрешна стъпка, големи са шансовете много да съжалявате.

Козирог

Да познавате Козирог е същото като да познавате дявола лично. Дори и да ви стане зле и да паднете насред улицата пред краката му, той просто ще ви прескочи, нервирайки се, че сте му препречили пътя. Парите движат неговия свят, така че точно затова и той е дълбоко свързан с тях. Неговите емоции към живите същества са ограничени, така че затова и неговото ледено изражение на лицете, няма да можете да промените с никакви чувства.

Риби

С напълно нереалистични и луди идеи, докато те приятно ви се хилят по време на разговора, през главата на Рибите минават мисли за това как биха могли да правят различни видове експерименти с вас. Може би дори ще си представят как ви вадят очите. Ако става дума за лична изгода, те биха могли да лъжат до безкрай. Също така лесно разкриват слабите страни на тези около тях и често си играят с тях. Всъщност те толкова много се вживяват с тази роля на „жертва“, че е възможно да си повярват и сами на себе си. Но все пак никога не забравят своите скрити намерения. След като реализират целта си, те ще изчезнат от живота ви, а вие чак тогава ще откриете, че тяхната самоличност е била фалшива.

Скорпион

Мнозина виждат Скорпионът като зло, което се движи, но истината е много по-различна. Той е изключително чувствителен същество, което, когато истински обича, изцяло се отдава на своя партньор. Истината е, че Скорпионът знае да бъдат труден, но ако се водите съгласно неговите правила и не изневерите или не го нараните, никога няма да опознаете тъмната му страна. От друга страна, ако си играете с огъня, той ще направи живота ви истински ад.

Източник: actualno.com

Related