WebRsolution – Уеб Дизайн Студио | изработване на уеб сайтове и онлайн магазини, програмиране и разработка, оптимизация -…

2
404
Добави коментар
web-club
web-club

Оптимизацията на един сайт започва още при проектирането му и продължава през целия етап на разработката и поддръжката му. Тя е комплексна, включва много етапи и способи за да доведе до добра индексация на търсачките и успешно присъствие на бизнеса Ви в интернет пространството

Какво е онлайн маркетинг и как да бъде успешен?

Онлайн маркетингът обобщава различни дейности по поддръжката на онлайн магазин или уеб сайт за постигане на поставени цели: таргетирани посещения (трафик), нарастващ брой продажби и/или запитвания, отчетност на постигнатите резултати.

Ние знаем как се прави успешен онлайн маркетинг, с дългогодишния ни опит в разработката и поддръжката на уеб сайтове и печеливши интернет магазини и благодарение на постоянния мониторинг на промените в принципите на работа на търсачките като Google, Yahoo, Bing, Yandex и социалните мрежи от друга страна. Успешният интернет маркетинг е свързан с много тестове и анализи, като приоритет е правилното комбиниране на каналите, които най-ефективно изпълняват целите: максимален CTR и ROI. 

 
Добрата база

Освен разработката и поддръжката на онлайн магазини и корпоративни уеб сайтове, предлагаме цялостно решение за онлайн маркетинг като това включва:

проучване и консултация за онлайн маркетинг стратегии спрямо сектора и конкуренцията на бизнеса на клиента;
техническа имплементация на всички функционалности и скриптове в онлайн магазина или уеб сайта на клиента;
обучение на вътрешен екип на клиента, който да поеме ежедневната работа и поддръжка на онлайн маркетинг кампаниите;
в случаите, когато клиентът няма ресурс който да отговаря за маркетинга предлагаме комплексно обслужване от наша страна.

 
Google Adwords

За гиганти като Google е важно да има много рекламодатели и непрестанен поток от реклами, за да се финансира корпорацията и да работи многохилядната армия от програмисти, за това да се публикува реклама изглежда лесно и може да го направи всеки с кредитна карта. Но за успешна реклама трябва още малко като: правилно таргетиране на клиента, определяне на конкретния сектор на бизнеса, локализиране и офериране не цена на клик, всичко това се усвоява с много опит в Google Adwords кампании и създаването на фийдове за Google Shopping и Google Business Data

 
Онлайн маркетинг в социалните мрежи

Много хора развиват доста успешен бизнес само в социалните мрежи без дори да имат онлайн магазин или сайт. В това няма нищо лошо докато не се появи конкурент, който е изпипал нещата от начало до край, от наличието на корпоративен сайт, през създаването на онлайн магазин към него и кампании в социалните мрежи, което неминуемо води до много по-високи резултати, изграждане на репутация на сериозен бизнес и не на последно място повишаване на продажбите. В днешни дни съществуват десетки социални мрежи, които могат да бъдат включени в успешния онлайн маркетинг на Вашия бизнес като: Facebook, Google Plus, YouTube, Vimeo, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Tumblr и др. Консултираме нашите клиентите как да стартират кампания, да използват избрани социални мрежи, в които могат да открият своята целева аудитория и за които имат ресурс за ежедневна поддръжка. 

 
SEO

В последните години алгоритмите за работа на търсачките се променят много по-често, което поражда необходимост и до смяна на подхода за оптимизация. Ние следваме тенденциите  и докато преди време важаха едни правила за структуриране на сайт, за да се появи по-скоро в индекса и да е на предни позиции то днес те са различни. Влагането на добри SEO практики още при проектирането на един сайт и навременна професионална поддръжка гарантират предни позиции в индекса на търсачките.

 
Mail-кампании

В сайтовете изработени от нашето студио можем да вградим функционалност за маркетингови кампании чрез e-mail. По този начин всеки администриращ сайт може да изготви мейл с промоционална кампания, рекламна брошура или анонс и да го разпрати към своите клиенти. Както и уведомления за добавяне на нови продукти или други. Ще се радваме да Ви съдействаме с интеграция във Вашия онлайн магазин или уеб сайт и обучение за ползване. 

 
Афилиейт маркетинг

Афилиейт маркетингът набира все поголяма популярност сред българските онлайн търговци поради добрата ефективност и изгодната инвестиция. Благодарение на него може да рекламирате продукти в десетки други сайтове, като при реализирана продажба, заплащате комисионна след успешно доставяне на поръчката. Често affiliate маркетингът излиза доста по-изгодно от реклама в Google,Facebook или YouTube. Ние естествено можем да Ви консултираме и разработим подходяща кампания.

 
Анализ чрез Google Analytics

Ние от WebRsolution предлагаме на нашите клиенти  безплатно начално обучение за работа с Google Analytics, което ще им помогне прецизно да следят коя кампания е успешна, коя кампания е с голям разход и да оптимизират рекламите, за да постигнат най-добри резултати. Да използвате Google Analytics за вашия сайт или онлайн магазин е задължително когато искате да той е успешен. Анализа помага не само за следене на посещенията, но и за  проследявате на всички поведенчески фактори на потребителите.

 

Ако имате въпроси или желаете среща за консултация

свържете се с нас