Уголемяване на седалището чрез липотрансфер и силиконови импланти в Клиника за пластична хирургия Симетрия на д-р Ангел Енчев

11
616
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Корекция на седалището се извършва по оперативен начин – чрез автотранстлантация на собствена мастна тъкан от предшестваща липосукция или чрез поставяне на силиконови импланти. Резултатът от поставяне на силиконови импланти е постоянен, докато при липотрансфера, около 30 до 40% от мастната тъкан е възможно да се абсорбира през първите дванадесет месеца. През последната година в САЩ, за уголемяване на задните части, се прилага инжектиране на специален разтвор, който има ефект до 48 часа (след което ефекта изчезва), като пациенти се подлагат на тази интервенция преди специално събитие или предстояща BBL операция.
 

Лифтинг на седалище или Brazilizn Butt Lift /BBL, Buttock lift/, е оперативна интервенция в пластичната хирургия за корекция на седалището, за постигане на добре оформени и привлекателни задни части. Резултатът е видим моментално.

Лифт на седалище е естетична процедура за скулптуриране – оформяне и повдигане на задните части, която се извършва чрез автотрансплантация на собствена мастна тъкан от предшестваща липосукция или чрез специални силиконови мрежи.Оперативната интервенция позволява бърза и лесна корекция на тази област от тялото, която трудно се повлиява от традиционните методи за контрол на теглото и външния вид.