Golden Globes 2017: Най-добрите визии

1
363
Добави коментар
svetla58
svetla58

Светът е кино, а след като ви представихме най-добре облечените звезди, ще обърнем внимание и на най-добре изглеждащите, което включва основно подходящ грим и прическа.

Започваме с първото звездно трио. Кери Уашингтън ни впечатли с красивия цвят, който беше избрала за устните си. Каруеш Тран ни грабна със естествения си облик, а Емили Райтаковски ни заплени с прасковеното си червило.

Приянка Чопра винаги изглежда добре и за никого не е чудно, че присъства в класацията ни за най-добре изглеждащи звезди от Golden Globes 2017. Актрисата изглеждаше феноменално с красивия си опушен грим.

Не крием, че Наоми Кемпбъл ни е любимка, а този път тя прикова погледите със съвсем естествена визия, която подчертаваше натуралната й красота. Завършваме с Рийз Уидърспуун и Мишел Уилямск, които също изглеждаха впечатляващо, макар и с лек макиаж. Оставяме ви със снимки на още звездни дами, за да изберете вашата любима визия. Имената на най-впечатляващите са – Криси Тейгън, Лили Колинс, Жанел Моне и звездата от Rogue 1 – Фелисити Джоунс. Насладете им се!

 

 

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, дефиле, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, мода, модерно, модни тенденции, Отблизо, Потайности, Шопинг експерт