EFBET | ОНЛАЙН ЗАЛОЗИ И СПОРТНИ ИГРИ ОТ ЕФБЕТ

2
433
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Efbet е компания за онлайн спортни залози и игри, като Ефбет е онлайн версията на наземния букмейкър за спортни залози еврофутбол. Също така, Ефбет е и името на марка наземна верига казина. С много години опит в сферата на хазартните спортни игри, Ефбет е един от основните онлайн букмейкър, който се очаква в бъдеще да бъде основен лидер на българския пазар.

 

Онлайн версията на еврофутбол Ефбет, оперира в интернет пространството от 2008 година. В ефбет, Вие може да залага на множество видове спорт като основните са футбол, баскетбол, тенис на корт и волейбол. За всички нови клиенти на компанията, ефбет предоставя бонус за регистриране на нова сметка, който е в размер на 25 % от първия Ви депозит. Максималната стойност на бонуса е 100 лева. Още бонуси Ви очакват, ако изберете ефбет за вашето място за спортни залози и игри, като например бонус за презареждане, който е предназначен за клиенти, с добра история на залозите в сайта и Casino matchplay bonus. Все още мрежата от функции и промоции на ефбет не е много богата, но компанията предлага някои от основните опции, които имат всички фирми, като затвори залог и залог по телефон.

Основния плюс на ефбет е възможността за по-бързо депозиране и теглене на средства. Това е възможно благодарение на фатка, че сметките на ефбет са в български банки. Така Вие можете да използвате повече бързо достъпни методи за плащане, като българските разплащателни опции epay.bg, cashterminal и easypay.