Ръкавици за сняг

21
465
Добави коментар
Kaloyan_Iliev
Kaloyan_Iliev

„Мамо, мамо, щипе ми на ръцете!“

Дали ви звучи познато? Аз го бях забравил. Скоро отново го чух на пързалката зад блока от едно дете. На мен самият в детските години също често ми се случваше снегът да попада на онази част от китките, която остава открита и така да предизвиква „щипене“ и болка. Това най-често беше мястото между края на ръкава на якето и късите ръкавици (обикновено вълнени в онези години).

Независимо, че качествените детските ски екипи стават все по-достъпни, все още има родители, които не обръщат достатъчно внимание на детските зимни ръкавици. Ако се наложи да екипирате малчуганите за пързалки в града или за ски в планината е добре да се грижите за комфорта на децата си навън. Ръкавиците са не по-малко важен аксесоар от якето, грейката или „космонавта“, които пазят децата топли и сухи.

>>Виж още Какво ново при LEGO® TEC екипи за ски

 

От опит препоръчвам ръкавиците на LEGO Tec които имат няколко много сериозно предимства пред останалите модели, които може навсякъде да поръчате.

1.    Те са направени от материята FAN-TEX®. Това е дишаща мембрана от мек текстил с висока еластичност и якост. Тя спира видните капки и вятъра, но извежда телесните пари навън; 2.    Ръкавиците имат издължена линия на китката, която завършва с ластик и покрива около 10 сантиметра от ръкава на якето; 3.    Имат катарама, която щрака към ръкава на якето така опънати не позволяват на вятъра у снега да проникнат към нежната детска кожа в преходната зона 

 

 

Няма по-щастливи деца от здравите.