Седмична подредба – 16.01 – 22.01

2
472
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 16.01 – 22.01

 

Дълго обмислях вариант за теглене на седмични карти. Които да са малко по-индивидуални. Накрая изкристализира идея. Ако бъде одобрена и има своите последователи, ще продължа да тегля карти за седмицата. В процеса на теглене може да има промени. Засега остава варианта с „изтеглянето“ на картите във Фейсбук страничката ми Emma и картите. И намирането на описиянията на вариантите тук – в личния ми сайт. Пожелавам интересна седмица.

 

Вариант 1

Изтеглените карти са:

Шестица жезли Крал чаши Осмица мечове

 

За избралите този вариант на седмична подредба предстои по-силно начало на седмицата. С идея за постигане на добри резултати и успехи. Навярно носените постижения ще са отзвук на действия от предходната седмица. Уверени в своите възможности и умения, ще търсят достигане до високо обществено положение. По пътя си могат да се допитат до човек мъдър и опитен. Или сами да намалят темпото в обмисляне на варианти за успех. Това няма да е добър ход, защото може да донесе забавяне или бездействие. Усещане, че път към признанието е блокиран. Трудостта ще идва от собстените страхове и невъзможност да се следва определен план. На някой може да му е трудно да се срещне с истината.

В край на седмицата предстоят по-весели мигове, срещи с приятели и повече оптимизъм.

 

 

Вариант 2

Изтеглените карти са:

Деветка жезли Слънцето Седмица пентакли

 

Седмицата може да започне с необходимост от отдръпване. Особено от водените битки с другите. Това е период на почивка и самолечение. Когато трябва да се зашитят постиженията. След повече внимание към детайлите и плановете, които се съставят, ще има възможност да себедоказване. Време, в което да се завърнем в обществото по подобаващ и бляскав начин. Когато ще бъдем отново възнаградени за положените усилия. Това ще донесе конкретни резултати. За които сме се потрудили. Ще берем плодовете на своите усилия. Така че е добре да се внимава в каква светлина искаме да блестим в средата на седмицата. В край на седмицата ще можем да направим реални крачки в осъществяване на нашите идеи. Да поставим началото на нов проект.

 

Вариант 3

 

Изтеглените карти са:

Крал чаши Петица пентакли Рицар чаши

 

За избралите този вариант на подредбата предстоят чувствени дни. Потопени в своите и чуждите емоции. Тази седмична подредба ще е от полза на творческите личности, които по-лесно ще описват своите идеи, ще достигат вдъхновението си. В средата на седмицата може да има спад в енергията или усещане за загуба – пълно откъсване от действителността, бягство от материалната страна на живота. В толкова чаши, които символизират водната стихия и емоциите, ще е добре да си позволим да ни бъде помогнато, да помогнем и ние на другите. В последните дни от седмицата ще възвърнем идеализма си. За избралите тази подредба могат да предстоят дни на романтични преживявания. Или предстояща среща с любим човек. Тук изкушенията ще бъдат повече. Което може да доведе до препирня с другите. Или необходимост от защитаване на позициите.