5 Страхотни неща, които може да купите под 5 лева

2
282
Добави коментар
pomagai
pomagai

В днешно време пазарът е пълен с какви ли не неща, които можем да си купим. Ние от Pomagai.com искаме да Ви представим нашата нова рубрика “ 5 Страхотни неща“ , която ще има за цел да Ви осведомява за това какво може да си купите под определена цена. Всяка статия ще съдържа в заглавието си под колко лева може да намерите продуктите в статията из интернет магазините. Дано сме полезни на всички с по нещо.

1.USB акумулаторна запалка

Характеристики: Захранва от акумулаторна батерия. Не е нужна газ. Може да се зарежда с помощта на USB слот. Не създава пламък, с електрическо запалване и щадяща околната среда. Използва интензивно нагряване. Пали цигара при всякакви климатични условия. Няма нужда от USB кабел, така че е много удобно. Перфектна за пътуване.

В момента тази запалка се продава във всички големи сайтове и може да се намери на цена от 3 лева.

2.Гривна за китката – Кабел за зареждане и пренос на данни на мобилен телефон

Тук няма какво толкова да се каже, съществуват много такива гривни най-различни модели и цветове. Повечето са на цена от 3 до 5 лева и имате много голям избор. Всички модели се предлагат както за iPhone така и за Android устройства.

3.Органайзер за кабели и зарядни

Страхотно нещо за пътуващи хора. Може да приберете на едно място всичко, което Ви е нужно за пътуването. Всички зарядни, кабели, дори и допълнителни карти за фотоапарата както и други аксесоари за телефона или таблета. Също има и място за допълнителна батерия ако носите такава със себе си. Удобно е дори и за дома, за да си организирате всички кабелчета, които не знаете къде да сложите.

Цената на този органайзер е 8 лева, малко повече е от другите неща в статията, но решихме, че може да Ви е полезен.

4.Мини USB вентилатор

Характеристики: 2 в 1 дизайн, работи както на iPhone, така и на телефони с Android Лек и малък размер, лесен за носене Plug and Play, лесен за използване Има меки перки, което го прави безопасно за деца Супер силен и много тих Направен от ЕКО материал за опазване на околната среда Издръжливо моторче, може да работи работи непрекъснато повече от 100 часа. Енергоспестяващ0, може да издържи 7 при напълно заредена батерия на телефонът Ви.

Цена: 3 лева

5.Допълнителна светкавица за селфита или видео за Вашият телефон

Характеристики: Преносимо многофункционално мини фенерче с вградени 16 LED лампички В случай на недостатъчна светлина за снимки, ефектът е забележителен. Осигуряване на три степени мощност на осветление, за да отговори на нуждите на различните сценарии. Вградената акумулаторна батерия, не консумира от батерията на смарттелефона Ви. Режим фото / видео. Може да се използва като независимо осветление – спомагателна лампа (не е нужно да е свързан към смартфон или друго устройство за да свети).