Rolland INSIGHT MAN MULTIFUNCTION BEARD AND SHAVING OIL Мултифункционално олио за брада и бръснене 50мл

1
317
Добави коментар
mashbg
mashbg

ПОДХРАНВАЩА BEARD OIL 

разплита брадата и се бори чупливостта ефект.

Подхранваща масло, за да омекоти и да даде блясък на брадата си, без да го претегляне надолу. Тя извършва реконструкция 

и омекотяващо действие.

Екстракти

ORGANIC ДАТА ЕКСТРАКТ – подхранващо, успокояващо ,  има хидратиращ действие  и тонизиращи свойства. Антиоксидант, ЗАЩИТНО го предпазва от агресията на външни агенти, поради високото флавоноид и витамин съдържанието.

БИО слънчогледово масло  –  антиоксидант, ЗАЩИТНО: Тъй като това е една отлична антиоксидант, той играе основна роля в защитата на клетъчните мембрани и срещу свободните радикали, отговорни за стареенето на кожата. ELASTICIZING, ПОДХРАНВАЩА: в козметиката се препоръчва използването на това масло за суха, дехидратирана кожа. Той действа като клетките на кожата обновител на, тъй като това е успокояващо и изглаждане.

БИО масло от сладък бадем –  подхранващо, регенериращо: подхранва и хидратира

си брада и окосмяване по лицето, като мекота, еластичност и блясък. Тонизиране, ELASTICISING: помага реконструира хидро на кожата – липидния филм и затова се препоръчва за тези, които имат суха кожа, благодарение на съдържанието на мастни киселини.

 

Как да използвате

Нанесете няколко капки върху лицето си преди бръснене, за да омекоти окосмяване по лицето и предотвратяване на раздразнения. Като брада омекотител, капнете няколко капки върху ръцете си, масаж на брада и мустаци, за да подхранват и дават блясък.

Размер

50ml