Шокиращо – Вълшебникът Илиян е пътувал във времето!!!

2
280
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Шокиращо – Вълшебникът Илиян е пътувал във времето!!!

Това сензационно разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване „Досиетата на Влади“: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Цяло хилядолетие напред…

Телевизионният маг – врачка е направил това признание в национален ефир. Пътешественикът във времето твърди, че е успял да стигне 900.000, дори 1.000.000 години напред в бъдещето и увери зрителите си, че няма да настъпи краят на света.

И вие го можете…

Магьосникът Илиян заяви, че всеки, който поиска, може да зърне бъдещето, след консумация – вечер преди лягане, на една или няколко ядки от специалното растение „Trapa natans“, известено още като дяволски орех. След употребата, човек трябвало просто да посочи в коя година иска да се пренесе и готово, моментално се озовавал там.

Агент Лисичков предупреждава, че това са опасни практики и не би трябвало хората да си правят сами подобни експерименти в опит да узнаят числата от тотото.

Спецът заключи, че магът, който е известен с дългогодишното си сътрудничество с вълшебната катерица Беатрис, най-вероятно е шарлатанин, тъй като никога не доказва твърденията си публично и скоро предстои да бъде разследван…

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi