Шоколад, вино и любов във Флората в навечерието на Свети Валентин

2
298
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Наближава най-романтичният ден в годината – Свети Валентин. В навечерието на празника на влюбените Експоцентър “Флора” ще бъде домакин на изкушаващо изложение, посветено на шоколада, виното и любовта. То ще се проведе на 11 и 12 февруари (събота и неделя), с работно време от 10 до 19 часа.

Дни преди Свети Валентин бургазлии и гостите на града ще открият валентинки и букети от бонбони и цветя, богато разнообразие сладки изкушения – луксозни и празнични бонбони, шоколади, десерти, дребни сладки, бонбониери, захарни подаръци, ръчен шоколад, веган торти, суров шоколад.

В изложението ще участват и производители на натурална козметика, автори на ръчно изработени сувенири и накити. Посетителите ще имат възможността да получат съвети за идеи как да се напише послание за Св. Валентин, как да направим празника незабравим.

Организаторите са подготвили и развлекателна програма. Детска фолклорна певческа група “Звъника” при НЧ „Паисий Хилендарски 1928” – Бургас с ръководител Ваня Дженезова ще поздрави участниците и посетителите на Експо центъра с песни за празника.