Владимир Лисичков – Извънземните са сред нас…

3
583
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Владимир Лисичков – Извънземните са сред нас…

Това сензационно разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

На нашата малка, синя планета, дори в собствената ни държава, освен нас самите, живеят и създания, които идват от други светове, галактики и дори измерения. Агент Лисичков нарича този вид мистериозни същества „внедрени извънземни”. Според спеца, те изпълняват специални мисии против човечеството и притежават мрачни, свръхестествени способности.

Инопланетяните не се различават кой знае колко на външен вид от обикновените хора, но въпреки добрата им дегизировка, те притежават редица белези, които ги издават и чрез които могат да бъдат разпознати от човек с по-набито око.

Лисичков твърди, че слабото телосложение, дребната фигура и фините кости, могат да са знак за извънземен произход. По формата на очите също може да се разбере дали даден субект е „по-различен“. Той разкрива, че очите на внедрените извънземни, с които е влизал в контакт през кариерата си, били предимно черни, имали формата на бадем и светели и на тъмно.

Пришелците могат да бъдат разпознати и по техния невзрачен вид. Те избягвали да се набиват на очи и затова се обличали доста скромно, дори смотано, допълва опитния изследовател на паранормалното. Поведението на тези индивиди също било доста странно, те са авторитарни личности, обичат да налагат мнението си и са страшно амбициозни, дори често прибягват до насилие, за да постигнат целите си.

Лисичков предупреждава, че ако усетите присъствието на подобна твар, не трябва да се издавате, тъй като, ако усети заплаха, може да ви елиминира за секнуни, като ви причини внезапен инсулт или инфаркт, просто чрез докосване…

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi