КОЙТО НОЖ ВАДИ, ОТ НОЖ УМИРА – КАРМА И СЪДБА – Статии

9
Добави коментар
mikael
mikael

Да, идва моментът, в който всеки плаща за греховете си и всички злини, които е вършил или върши оттук нататък, се стоварват върху него. Не случайно хората казват: “Който нож вади, от нож умира.”

Не искам да давам съвети на тези, които са избрали пътя на злото, служейки си с методите на черната магия. Другата по-важна подробност за хората, които правят магии, е, че черната магия влияе най-вече на децата им. Още повече, когато е направена за някои от родителите. Въздействието върху децата се предава след смъртта на родителя и така продължава с отслабваща сила в поколенията. За тези, които не са успели да доведат коварните си замисли докрай, не е късно – нека първо изчистят магиите, които са направили, и да се надяват, че Бог ще им прости греховете.

На тези, които вече са извършили пъкленото си дело докрай, ще напомня, че няма да могат да избягнат възмездието, каквото и да правят. Бих ги посъветвала поне да изчистят магиите, които са направили, за да не се при бавят към възмездието, с което Бог ще ги накаже. Непоносима е мъката от това да гледат как децата им страдат заради глупостта и собственото им коварство.

Макар и малко, намират се и неблагодарници, които се “отблагодаряват” с лоши думи, завист или грозни приказки и лъжи. Някои дори си позволяват да правят черна магия срещу своите спасители! За тях и тяхната неблагодарност трябва да се разкаже, за да разберат хората, докоснали се до тази информация, че неблагодарността е част от злото и вреди преди всичко на самите злосторници. Винаги когато се сетя за човешката неблагодарност, пред мен изпъква образът на една жена, която може би и до днес си мисли, че завистта й към нас и нейната неблагодарност са си останали нейна и на съпруга й тайна. Споменавам и съпруга й, защото съм убеден, че поне отчасти знаеше за злобата и завистта на съпругата си, с която ни се отблагодари за всичко, което направихме за семейството им. За съжаление такива хора има много и аз почти всеки ден се срещам с тях.

За съжаление!