Бързи кредити онлайн без поръчител

2
434
Добави коментар
zaemco
zaemco

Какво представляват бързите кредити?

Бързите кредити ни помагат да се справим с най-различни проблеми в нашето ежедневие. Без значение дали ще ги използваме за покриване на лечение, плащане на сметки за ток, парно и т.н. или за възползване от изгодна оферта за почивка, те предоставят редица удобни възможности на гражданите в незавидно финансово състояние.

Бързи кредити online без поръчители

Отпускането на бързи кредити най-често се търси при преждевременно изразходвана на основната заплата, като предпочитан тип такива заеми са тези, наречени „До заплата”, чиито обем най-често варира в диапазона между 200-700 лева и ни помага да изкараме месеца. Основната демографска група, която използва подобен тип бързи заеми са младите хора и семейства до 35 годишна възраст, тъй като те имат най-много непредвидени разходи, а заради икономическата ситуация в страната нямат спестявания, които да използват или те вече са били оползотворени по предназначение.

Срокове и суми

Срока и размера на един бърз кредит варира в зависимост от нуждите на кандидата и предлаганите варианти от съответната институция, на често сумите са от 200 до 5000 лв.. За разлика от ситуацията преди 5-10 години, днес най-голям брой кредити се отпускат от небанкови институции.

Небанково кредитиране

Небанковите кредитни компании са лицензирани от БНБ и притежават сертификат за администратор на лични данни, нещо, което до голяма степен стандартизира положението в сектора и предоставя сигурност на потребителите.

Никога, никога, никога не се доверявайте на лица – физически или юридически, които не разполагат с подобни лицензи, защото най-често за това има доста основателна причина.

Регистър на лицензираните финансови институции в България (линк)

Само срещу лична карта, вие можете да се сдобиете с желания бърз кредит в рамките на 30мин. до 1ч. или дори по-бързо. Никой няма да ви попита за какво ще използвате парите, нито ще поиска обезпечение или поръчители. Достатъчна причина за вашето одобрение е положителната ви кредитна история, заради която именно се изискват данните от личната ви карта. Тази информация се съхранява в национален регистър и показва колко надежден платец сте били при предишни използвани от вас заеми.

Фирми за бързи кредити

“Фератум България” ЕООД – фирмата има два вида заем : “Заем до заплата”– сума на заема: от 50 до 700 лева, срок за погасяване: от 5 до 45 дни, без такси за предсрочно погасяване, одобрение до няколко минути, онлайн кандидатстване или в партньорски офис. Вторият продукт, който предлага фирмата е “Кредит на месечни вноски” – сума на кредита: от 400 до 2000 лева, срок за погасяване: от 2 до 12 месеца, равни месечни вноски, Одобрение до минути, кандидатстването може да е онлайн или в партньорски офис на фирмата

“Кредисимо” АД – тази небанкова фирма има два кредита: “Кредисимо до заплата” – сумите са от 100 до 600 лв със срок на погасяване до 15 дни, при тях всеки първи и седми заем е с 0% лихва, “Кредисимо плюс” е потребителски кредит от 200 до 2000 лв. и е без поръчител, срокът на погасяване е от 3 до 18 месеца. Кандидатстването както и при другите фирми е само с лична карта и е изцяло онлайн.

Минизаем ( „Изи Финанс“ ЕООД ) –

Онлайн кредитирането

В следствие на мащабното развитие на интернет, кредитните услуги започнаха да се появяват на страниците на специализирани сайтове, където хората могат да получат пари на заем за бързо разрешаване на непосредствените им проблеми в критична ситуация. Но услугата, кредит онлайн не означава, че трябва да изчакаме да настъпи критичната точка и след това да потърсим помощ от професионална финансова институция.

Интернет предлага уникални възможности за реализиране на всички ваши мечти, без значение колко несигурно може да изглежда сбъдването им. Не е нужно да се отложат в отдалечен период от време и да чакат за финансов просперитет в по-добри времена. Трябва да живеем щастливи и доволни, както морално, така и финансово.

Ще разясним как да вземем кредит – определен размер финансов стимул, чрез онлайн поръчка, защото много хора са в неведение по този въпрос и често се объркват с услугата „кредит Експрес“, която предлагат местни и чуждестранни банки. Може да се поровите из сайтовете, за да направите съпоставка за нужните документи, условия по кредита и др. С помощта на кредитните служители ще може да изберете оптималният вариант за вас.

Ето как става подаването на заявление за онлайн кредит:

Избирате желаната сума
Избирате срок на погасяване
Попълвате формата за кандидатстване, тя включва:
попълване на лична информация [ Вашето име, ЕГН, имейл, №ЛК, тип заетост: държавен служител, безработен, на постоянен трудов договор, пенсионери по болест, граждански договор, без трудов договор, на свободна практика- фриленсър), избира се падежна дата за плащане на месечната или седмичната вноска, имейл адрес
адрес по местоживеене – област, град, улица
избирате къде бихте искали да получите сумата – по банков път или офис на ИзиПей, ФастПей или друга компания.
въвежда се и лице за контакт – лицето за контакт не е поръчител по кредита
условия п договора – в последната стъпка вие потвърждавате, че сте съгласни с общите условия на кредитната компания и по договорът за кредит
След няколко минути ще получите отговор от фирмата
Парите се получават или по банков път или в ИзиПей или ФастПей
Плащането на вноските по кредита се осъществява на Кештерминал, Ипей, по банков път или Борика

На практика един кредит в брой от банката не може да бъде отпуснат незабавно. Това изисква известно време, докато се съберат и потвърдят необходимите документи и се вземе решението да ви се отпусне кредит или не. Освен това може да се окаже, че сумата, която ще ви отпуснат не е достатъчна за решаване на вашите проблеми.

Оналйн кредити са много удобни, бързи и лесни и най-често са без лихва или с много ниска такава

За гражданите на нашата страна възможност за решаване на повечето финансови проблеми, става чрез банкови и небанкови институции, като се регистрирате на уебсайта на една от тях и чакате за одобрение по искания заем. Онлайн паричните заеми се разрешават без кредитни референции и поръчители, което ги прави примамливи и предпочитани.

Нужната кредитната култура на модерният човек непрекъснато нараства. С развитието на интернет, много хора започват да осъзнават, че тези онлайн ресурси, могат да се ползват по всяко време.

Вземете ли пари от приятел има опасност да го загубите като такъв

Вие нямате от кого да заемете пари, а се нуждаете спешно от тях? Не познавате дори тези, които живеят в близост до вас? Това е, нещо нормално в наши дни. Вашите приятели и близки имат свои финансови трудности, разходи, покупки и не притежават свободни средства, за да ви услужат, а някои дори и да имат не обичат да правят услуги. Има хора, които не им е присърце да вземат и дават пари на заем. Като се вземе пред вид унизителната ситуация, в която ще изпаднете да просите от своите близки или познати, защото не сте наясно, те какво ще си помислят за вас…

Момента да задлъжнеете на близък вече остана назад в годините. В забързаното ежедневие и постоянната ангажираност не ни остава време да общуваме със своите съседи, не говорим с тях, че дори има и такива които не познаваме. Дори и на вас ако някой съсед, който наскоро се е нанесъл ви позвъни на вратата и ви поиска пари на заем, вие със сигурност ще му откажете.

Затова изискванията за отпускане на онлайн кредит са опростени и разбираеми. Какво трябва да направите, за да вземете нужният ви бърз заем?

Кандидатстване и одобрение: Регистрирайте се на сайта на кредитната институция, която сте избрали, отбележете в кой град живеете и сте с постоянен адрес и изчакайте за разрешение.

Всички други изисквания по взимане на бърз кредит ще можете да разгледате на страниците на сайта на кредитора. Например нужни са ви 10 000 лева заем за десет дни. Това означава, че на вас ще бъде дадена сумата от 10 000 лева в клон на компанията, а след десет дни ще трябва да върнете с лихвата 11400 лева. Хубавото е, че допълнително олихвяване в случай на предсрочно изплащане липсва. Просто за даден календарен ден плащате по изчислената ставка, за която сте се договорили. Скъпо ви е? Може, но е сигурно и бързо, като всички изисквания са описани кратко и точно в контракта при усвояване на заема за физически лица, който е изготвен в два екземпляра – един за вас и един за кредитора.

Вземи кредит:

 

Summary

Article Name

Бързи кредити онлайн без поръчител

Description

Бързите кредити ни помагат да се справим с най-различни проблеми в нашето ежедневие. Без значение дали ще ги използваме за покриване на лечение, плащане на сметки за ток, парно и т.н.

Author

Марио Димитров

Publisher Name

Zaem.co

Publisher Logo