Кой пее в игралната версия на „Красавицата и Звяра“

1
544
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Вижте третия трейлър за филма, в който едноименният хит на Селин Дион и Пийбо Брайсън звучи във версията на Ариана Гранде и Джон Леджънд

През 90-те жанрът „анимационен мюзикъл“ беше в разцвет, а „Красавицата и Звяра“ беше сред най-успешните му представители.

Сега героите на „Дисни“ от френската приказка за Бел и омагьосания принц оживяват на екрана заедно с музиката на Алън Менкин („Малката русалка“, „Аладин“).

Освен песните от оригинала, поставен като мюзикъл и на Бродуей, новата игрална версия на „Красавицата и Звяра“, по кината от 17 март с БГ дублаж или със субтитри, съдържа три изцяло нови песни от композитора, създадени в съавторство с либретиста Тим Райс („Цар Лъв“, „Евита“). Две от тях – How Does A Moment Last Forever и Evermore – се изпълняват от световноизвестните музикални звезди Селин Дион и Джош Гробан.

Гласовитата канадка, която миналата година беше сред най-търсените имена в „Гугъл“, изпълняваше в дует с Пийбо Брайсън и заглавната песен Beauty and the Beast, удостоена с „Оскар“, „Златен глобус“ и „Грами“.

В анимацията от 1991-ва тя се изпълнява от ветеранката Анджела Лансбъри, която дава гласа си на чайничето г-жа Потс, а във финалния трейлър на игралния филм (горе) – от днешните попзвезди Ариана Гранде и Джон Леджънд.

Припомнете си и клипа на дуетната версия на Селин Дион и Пийбо Брайсън, която се нарежда сред най-добрите филмови песни в историята на Холивуд.