Екскурзии и Почивки с Полет от София | Ди Ес Турс

39
1032
Добави коментар
DSTours
DSTours

През годините на съвместна работа с Вас – нашите клиенти и приятели, сме доказали, че освен в организирането на групови пътувания с директни полети от Варна и Бургас сме добри и в организирането на Вашите индивидуални почивки.

Достъпът ни до едни от най-големите световни резервационни системи, това че сме IATA агент и предлагаме самолетни билети до всяко кътче по света, факта че от 2011 г. сме застрахователен брокер и можем да предложим туристически застраховки Помощ при пътуване и Отмяна на пътуване ни позволяват едно:

Да организираме и подготвим Вашето индивидуално пътуване от излитането на самолета, посрещането на летище, настаняване в хотела, наемането на кола, екскурзионна програма до резервиране на билети за посещения на футболни мачове, музеи и атракциони..

Най- хубавото е че можем да направим всичко това по зададен от Вас бюджет, дати на екскурзията и индивидуални изисквания. Самите ние сме били на доста от местата, които ще Ви предложим или сме изпращали наши клиенти там и можем да бъдем полезни със съвети и информация, защото ценим Вашето време!