Изработка, миграция, обновяване и поддръжка на Joomla сайт!

2
473
Добави коментар
kyovev
kyovev

02.02.2017

Изработка на сайт с Joomla

Ако все още не сте избрали система за управление на своя уебсайт, Joomla е сред най-добрите в света към днешна дата. Тя задвижва както малки фирмени сайтове, така и огромни корпоративни магазини!

Казано простичко – Joomla е програма за правене на сайтове, преведена на български език. Лично аз преведох Joomla 1.6 & 1.7, както и някои файлове от по-новите версии на системата. Така че, дори да не знаете английски език, можете да ползвате Joomla на български.

С тази система можете сами да си направите безплатен сайт, стига да знаете как работи тя, а също и да умеете да кодирате.

Ако във вашата фирма се чудите: “Как да направим сайт без пари”, бихте могли да опитате с Joomla. Разбира се, едва ли ще е професионално, особено ако не сте се занимавали с това досега, а пък когато разполагате с бюджет можете да се свържете с нас за разработка на професионален фирмен уебсайт.

Място за сваляне на Joomla: https://downloads.joomla.org.

Място за сваляне превода на Joomla на български език: https://community.joomla.org/translations/joomla-3-translations.html.

Joomla CMS (CMS = система за управление на съдържание) разполага с админ панел и многобройни приложения, с които да разширите функционалността ѝ.

Системата е с отворен код, който можете да променяте, без да плащате никому лицензи.

Официално видео на Joomla

Изберете Joomla CMS за вашия уебсайт и няма да сбъркате!

По ваше задание можем да разработим и шаблон/темплейт/дизайн за Joomla, съобразно особеностите на бизнеса ви.

В направата на всеки Joomla шаблон е включено и безплатно инсталиране на системата, както и настройката ѝ. А също така и безплатна инсталация на SSL сертификат, ако разполагате с такъв.

По желание можем да създадем специфични обучителни видеа за вашите нужди, например за създаване на база данни и потребител за Joomla, ръководство за Joomla и нейното ползване, и други.

Поддръжка на Joomla сайт

След като изработим вашия сайт с Joomla, важно е той да бъде поддържан грамотно. Необходимо е редовното обновяване на системата за решаване на проблеми със сигурността ѝ, както и за отстраняване на технически проблеми, ако такива се появят.

Също така, предлагаме и профилактика на вашия Joomla уебсайт, като това включва оптимизация на базата данни (MySQL и не само) и настройка на сървъра за по-бързо зареждане на проекта ви.

Обучение за експлоатация/ползване на Joomla

За всеки Joomla уебсайт, по заявка, можем да създадем специфично видео обучение, за да управлявате онлайн бизнеса си сами. Така отпадат някои разходи за поддръжка на уебсайта, а също и се повишава продуктивността. Ние ще ви научим как се работи с Joomla.

Ако все пак желаете ние да се грижим за всичко, няма проблеми!

Попитайте за допълнително видео обучение за вашата фирма за всяка от услугите, които предлагаме в портфолиото си.

SEO оптимизиране на Joomla

Към всеки новоразработен от нас Джумла уебсайт получавате безплатно софтуер за SEO оптимизация на Joomla. Така ще можете още от самото начало да се позиционирате високо.

Разширения/Приложения/Плъгини за Joomla

Joomla се поддържа от огромна общност от професионални разработчици, които непрестанно развиват системата и допълват нейните функционалности.

В случай че желаете да разширите вградените възможности на Joomla, достатъчно е да влезете в еxtensions.joomla.org и да разгледате какво има там. Изберете, свалете и инсталирайте, толкова е просто! Ако не сте запознати със системата, ние можем да извършим тези стъпки за вас.

Ако желаете разработка на някоя функционалност, която не съществува в библиотеката с приложения за Джумла, ние можем да я направим за вас. Само се свържете с екипа ни и ще я имате!

Ако пък сте избрали някое разширение за Joomla, чиято функционалност ви устройва, но желаете нещо да бъде преработено, също можем да ви съдействаме.

Хостинг за Joomla

Ние разполагаме с достъп до мощно сървърно оборудване, специализирано за хостване на Joomla сайтове. Така те ще бъдат бързи и ще работят с висока непрекъсваемост, над 99,8% онлайн.

Теми за Joomla

В случай че разполагате с лиценз за тема за Joomla, бихме могли да я променим съобразно изискванията ви.

Все пак ви препоръчваме пълна изработка на авторска тема – така тя ще работи по-бързо, защото ще бъде по-лека, тъй като няма да има излишни разработки в нея, от които вие не се интересувате.

Google Analytics & Webmaster Tools за Joomla

Ние ще вградим безплатно за вас Google Analytics & Webmaster Tools, за да проверявате посещенията в Joomla уебсайта си, както и неговото представяне в търсенията.

Разработени Joomla сайтове

Наши Joomla разработки са сайтове като outletsportzona.com, tehnopol.bg, clubpopitai.com, zaribenshop.com, slushalki.net, razberi.info, eu-bloger.eu, moviz.eu и много други.

Гаранция за качество

В нашия екип работят софтуерни инженери с дългогодишен опит в изработката на Joomla, WordPress, OpenCart, PrestaShop, CS-CART, Magento и други платформи за сайтове. Правим и системи от нулата – по поръчка!

Програмният код, който ще създадем, е валиден по всички нови стандарти, а разработените от нас проекти са функционални, бързи и стабилни!

И така, готови ли сте за своя нов Joomla уебсайт? Поръчайте го при нас. Освен разработка, можете да разчитате на подкрепа от екипа ни за неговото популяризиране, както и за обновяванията му.

Имате въпроси, опасения, нещо да споделите? Свържете се с нас!

 

 

…разработен от професионалисти!

Разчитайте на нас и за: