Цеца Величкович за сцената, децата и Божинов за изпълнението му на „Трепни“

1
399
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: кадър Нова ТВ – „Комбина“

Наричат я „Кралицата на балканската музика”. На сцената се качва, когато е на 14 години, омъжва се млада, ражда две деца, но въпреки това не слиза от сцената. А кариерата й е повече от зашеметяваща. Сега тя подготвя два поредни концерта в България и казва, че за нея това е чест.

„Нямам амбиции за световната сцена, Балканите са ми достатъчни”, казва Цеца Величкович.

За предложението от Холивуд

„Имах предложение да продам историята си в Холивуд. Те искат да направят комерсиална история, за да спечелят, но това няма да бъде истинският ми живот”, категорична е певицата.

За личния живот и децата

„Велко е истински мъж на 20 години. Учи икономика и мениджмънт. Той прилича изцяло на баща си, само усмивката е моята. Дъщеря ми Анастасия е взела и от двама ни по нещо. Учи бизнес, но се интересува от моделството. Желко винаги е бил част от нашия живот”, разказва Цеца Величкович.

за Валери Божинов и изпълнението му на „Трепни“

След като водещата й заяви, че известният български футболист Божинов си направи клипче, на което пее „Трепни“, Цеца заяви: „Е какво друго да пее освен „Трепни”?! Да ви кажа честно всички българи на първо място обичат да пеят химна си, а след това – „Трепни” (смее се)“