Прогнози за днес

3
389
Добави коментар
Petar_Stefanov
Petar_Stefanov

Интересен сблъсък в Италианската Серия А предстои тази вечер на Ювентус Арена в Торино – шампионът Юве приема способни на всякакви изненади състав на Интер.

Старата госпожа води комфортно таблицата – 3 точки преднина и 2 мача по-малко от преследвача Наполи. Юве е и единствения отбор в първенството, който все още няма равенство, а в Торино няма нито една грешка досега в 11 мача, като само веднъж не успя да вкара поне 2 гола на своите гости, но и само в 5 домакинства успя да опази вратата си суха.

Нерадзурите са в уникална серия от 7 поредни победи в Калчото, при 5 от които не допуснаха гол във вратата си и спечелиха с по гол разлика последните си 3 гостувания срещу тимове в дъното на класирането. Интер пристига в Торино и със самочувствието от 2те си поредни победи над Старата госпожа в Милано за Купата на Италия и през септември за първенство.

Ювентус си остава фаворит за победата, но и Интер в момента никак не е за подценяване и може да поднесе някоя изненада. Затова залагаме за голове и в 2те врати в днешното дерби в Торино.

Ювентус – Интер