Седмична подредба – 06.02 – 12.02

2
380
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 06.02 – 12.02

Тази седмица вариантите за избор също имат своята изненада. Избрах да включа вариант и с руни, и то малко по-специфични и непознати тук руни – Вещерските руни. По мое мнение те дават много бързи отговори, съвсем конкретни насоки. И ми се искаше да ги представя по някакъв начин.

Ето ги и картите отново:

Вещерски руни Паулина таро Златно таро

 

Вариант 1

Избралите Вещерските руни могат да се радват на своя по-необичаен избор. Тази седмица ръката ми беше много лека за тях. И се получи много приятна и обещаваща комбинация.

Изтеглените руни са:

Слънце Око Пръстени

Значението на изтеглените руни се върти около започването на ново начало.

Слънцето в тези руни символизира новото начало. Когато трябва да изгрееш, да сътвориш новия ден по различен начин. Това е една от много позитивните руни. Защото говори за себедоказване. Но и изцеление. Да намериш в себе си светлината, за да се впуснеш в нови дейности.

Окото във Вещерските руни също е с много позитивно значение. И също говори за личната сила, личната заслуга в събитията около нас. Това е руната на самоувереността. Когато преди всичко вярваш на това, което виждаш сам, си достигнал сам. И имаш необходимата обективна преценка, за да постигнеш добри резултати.

Пръстените говорят за нужда от съединяване с другите. Влизане в съюз, партньорство. Тази руна е коренно различна от предходните.

Седмицата за избралите този вариант за седмична подредба ще е изпълнена с желание за себедоказване. До някаква степен вяра предимно на себе си, не толкова на другите. Но и необходимост от оглеждане на новите хоризонти, за да се открият съмишленици и хора, с които може да се влезе в съюз. От личното към общото. От начинания, които изискват сам да положиш усилия. Към начинания, които предлагат помощ от другите и обвързване с други хора.

Много приятна подредба, определено бях забравила колко симпатични са тези руни. И си припомням, че трябва по-честичко да работя с тях.

 

Вариант 2

Паулина таро и този път не изневерява на себе си и внася нотка меланхолия в подредбата. За избралите този вариант на седмични карти, ще трябва да се примирят с многото мечове – комуникация, общуване.

Изтеглените карти са:

Рицар мечове Петица мечове Кралица чаши

Многото мечове в тази комбинация не вещаят хармонично започване на седмицата. Рицар мечове е идеалист, утопик до някаква степен. И в началото на седмицата може да предизвиква силно желание за опазване на своето мнение и начин на мислене. Избралите този вариант на седмични карти ще трябва да се пазят от прекалено разгорещените спорове. И от по-засиленото желание да защитават идеалите си. Дори да тръгнат на „война“ в името на справедливостта и подтиквани от идеализма си, по-скоро ще се натъкнат на спорове и конфликти. Петица мечове ясно показва, че в комуникацията може да се премине лесно границата, особено ако сме водени от силното желание да ни се чуе думата. И с действията си и това, което казваме, да нараним другите. Да, ще сме спечелили словесния спор. Но цената може да е малко висока. И да накара другите да се отдръпнат от нас. И да знаеш много не е лесно, трябва повечко компромис.

Кралица чаши внася малко позитивност. И в край на седмицата може да променим настроението – от войнствено към обгрижващо. Да обръщаме повече внимание на чувствата на другите. И да избягваме раняващите разговори. В край на седмицата по-лесно ще се справяме в ситуации, които изискват търпение. Така че е добре да се отложат важните разговори за този отрязък от време.

Заради самата подредба и положението на картите, допускам да има противоречие, скандал или размяна на остри реплики между мъж и жена – рицар и кралица. А между тях 5 меча.

Последната карта в колодата е Висшата жрица. Щях да се изненадам, ако не се беше появила в някоя подредба. След вчерашния пост за Лилит и Висшата жрица. Тя напомня, че недоразуменията могат да са свързани с тайни, с друг човек, с нещо прикрито.

 

Вариант 3

Избралите този вариант може да се каже, че са късметлии. Ръката ми за Златното таро е била лека.

Изтеглените карти са:

Императорът Рицар жезли Деветка чаши

Дори седмицата да започне с изискване за вземане на важно решение, то следващите дни ще бъдат по-приятни и необременени.

Императорът в първа позиция подсказва, че важните решения трябва да се вземат още в началото на седмицата, за да е по-леко в последвалите дни. И като цяло избралите този вариант могат да са по-самонадеяни или целеустремени към постигане на своите желания.

Рицар жезли може да развали малко дисциплината и в средата на седмицата да донесе желание за повече свобода, действие. Повече ангажименти, в които се събужда ентусиазма за новото, екзотичното. Да има повече пикантност, страст и живец. Може да сме въвлечени в нетрадиционни за нас начинания. Или да подхождаме авантюристично в своите занимания. Тази карта говори за необходимост от някакво пътуване. И предвид последната карта в подредбата – Деветка чаши, е по-скоро пътуване за лично удоволствие. Да тръгнем в посока задоволяване на личните нужди. Да сме удовлетворени от постигнатото. Избралите този вариант за подредба ще могат да се порадват на удоволствията, които им предлага живот. И ще го постигнат чрез авантюристични действия и много ентусиазъм.

Последната карта е Двойка чаши. Допускам приятните занимания да доведат до среща с човек, с който искаме да създадем връзка. Или просто до момент на забавление – на маса, с чаша вино в ръка.

Свързани