Никол Шерцингер отпътува за Лос Анджелис :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
317
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Приятелката на Григор Димитров – певицата Никол Шерцингер, няма да гледа изявите на своя любим от трибуните на столичната зала „Арена Армеец“. Тя е напуснала България днес, като крайната ѝ дестинация е Лос Анджелис, съобщава вестник „Меридиан мач“.

Никол е хванала ранен полет за Франкфурт, а след това ще се насочи за Лос Анджелис.

Тя е била придружавана на ВИП терминала на летище „София“ от бащата на Григор Димитров – Димитър Господинов. Певицата не е останала незабелязана от дежурните ловци на автографи, които разкриха пред изданието, че дамата на сърцето на Димитров старателно се е погрижила за прическата си преди да излети.

Първата ни ракета пристигна с 13-години по-голямата от него Никол преди седмица. Двамата обиколиха няколко столични ресторанти, а певицата дори поздрави феновете си в социалните мрежи с кратък клип, заснет пред Боянската църква.

За тенисиста обаче следва участие в турнира „София Оупън“. Той ще излезе пред родните си почитатели в четвъртък (9 февруари). Днес ще стане ясен съперникът му след изиграване на мача между Дуди Села и Йежи Янович.