Какво е нужно, за да залагаме в 1xBet? | Hobby News

1
386
Добави коментар
sapa84
sapa84

февруари 12, 2017   Hobby Geek  

Популярният руски букмейкър предлагащ сайт за спортни онлайн залози 1хБЕТ, вече дойде в България и много хора го предпочетоха пред останалите възможности. Това е така, тъй като тук коефициентите са наистина високи, а начините за игра най-разнообразни. Разбира се, има и специални бонуси за новорегистрираните потребители, които се радват на високи печалби.

А ето и какво е нужно, за да започнете спортни залагания в 1xBet.

За начало е необходимо да се регистрирате в системата. Отворете сайта и натиснете върху линка „Регистрация“, който ще намерите в горния десен ъгъл. Оттам ще се отвори форма, в която ви предлагат регистрация посредством телефон, имейл адрес, социални мрежи и Bitcoin.

Ако вече сте избрали по какъв начин ще се регистрирате, то попълнете всички полета с истинските ви данни. Оставете истинските си адреси и телефони, тъй като те ще ви помогнат за верификация и връзка с букмейкъра, както и за изтегляне на натрупаните печалби от залозите.

В случай, че сте минали процеса по регистрация ще е нужно да направите „Депозит“, с който да играете. Има различни методи за захранване на сметката ви, като сред тях се отличават виртуалните портфейли Skrill, EcoPayz, WebMoney и други. Ако сте традиционалисти няма проблем да преведете пари и чрез дебитна или кредитна карта, а също и банков трансфер.

Много добро хрумване на букмейкъра е възможността за минимален депозит от само 1 евро. Това не важи при случаите, в които захранвате сметката си по банков път, където сумата е 10 евро. Страхотна възможност е минимумът за теглене на печалби от забележете 2 евро. Изтеглянето на парите се извършва по същия начин, както и депозирането на средства.

Ако сте изпълнили всички стъпки, които описахме в тази кратка, но вярваме полезна статия, то вие вече сте готови да залагате на футбол, тенис, бокс, хокей, волейбол, баскетбол или друг спорт. Да не забравяме, че 1xBet предлага и уникално онлайн казино за коравите играчи.