3 неща които сериозно ще намалят цената на вашето преместване

2
630
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Колкото по-рано започнете с подготовката и планирането на предстоящото ви преместване толкова по-добре. Не чакайте до последния момент. Направете списък на вещите необходими за пренасяне, определено ще ви е нужен. Предполагаме, че най-вероятно ще искате да сравните няколко оферти за преместване от фирми които сте намерили в интернет или тепърва ви предстои да търсите отговора на вечния въпрос „Колко ще струва моето преместване в София?“. 

Истината е, че това до някъде зависи и от самите вас, за което ще прочетете по-надолу, но  да се върнем към ЦЕНАТА. Случвало ли ви се е някога да си поръчвате резервна част за вашия автомобил? Ако да то със сигурност са ви питали неща от сорта на: модел, година на производство, номер на рама.. и тн. 

Е ние хамалските фирми също си имаме нашите малки въпроси от типа: колко и какви са мебелите? Ще имали дребен багаж – кашони, чували..От кой етаж ще се изнасят и нанасят вещите? Ще има ли асансьор в сграда? Какви са размерите на по едрите предмети – ще минат ли през асансьора? Ще има нужда от разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на част от мебелите? Ще може ли да се паркира пред входа и, ако не на какво разстояние? Всички тези фактори имат отношение към времето което ще отнеме вашето преместване, а от там и към крайната цена. Колкото по-конкретно може да отговорите на тези въпроси толкова по-точна цена ще получите. Иначе алтернативата е да ви бъде предложена „Цена на Час“ за вашето преместване.

Огледът на място в подобни случаи е добра идея особено, ако имате голямо количество мебели и багаж за пренасяне. Прибавете към това висок етаж и липса на асансьор и огледът става неизбежен. Ние от Хамали Оникс предлагаме напълно безплатно и неангажиращо посещение на място точно в такива случаи.