Как да привлечем пари в живота си

1
341
Добави коментар
wenip
wenip

Светът е устроен така, че проявлението на женското начало се символизира чрез приемане, съгласие и най-вече – удоволствие и признателност. Проявата на мъжкото начало се свързва с даряване, изпълване. Затова и парите могат да идват при нас чрез умението да приемаме и да даряваме. Възможните пътища за привличането им са следните:

Чрез искрено „Искам” Това са нашите мечти и желания, условно ще ги наречем женски път. Когато вие искате нещо много силно и страстно (но при това правилно, екологично и без вреда за другите) – светът ви изпраща възможности, каквито даже не можете да си представите, в това число и във вид на пари. Парите се дават за осъществяване на желаната цел, на мечтата. Ако нямате пари, това означава, че нямате мечти, и обратно – ако нямате голяма мечта и не действате за постигането и, то и няма как да привлечете парите към себе си.

Чрез работа за другите Вторият път е да реализираме своето предназначение, да допринесем полза за света и хората със своята работа. Ще го наречем условно „мъжки път” за привличане на пари. Когато работата ви е важна и полезна не само за собствените ви потребности, но и за другите, тогава светът ви благодари и ви изпраща пари.

Разбира се, разделянето на мъжки и женски път на привличане на пари в живота ни е донякъде условен. Идеята на това разделение е да покажем пътищата и възможностите за развитие. Когато осъзнаем, че духовното и материалното са страните на един и същи медал, нищо не може да попречи да бъдем щастливи и състоятелни в живота си.

Изключително важна съставка на привличането е любовта. Колкото повече споделяте и излъчвате любов към хората и към това, с което се занимавате, толкова повече пари ще дойдат при вас. Всичко, което се прави с любов, привлича пари.

За да откриете всички възможни пътища за привличане на пари в своя живот, в течение на следващите 24 часа изпълнете следните упражнения:

Съставете списък с желанията си Помечтайте си ярко и смело, все едно Вселената е един вид каталог, от който може да се поръча всичко. И така ще бъде!

Намерете смисъла Започнете да търсите своето предназначение, своя жизнен смисъл. Ако вече сте избрали своя път и вървите по него, запишете си какво искате да постигнете чрез своята работа.

Списък на добрите дела Напишете списък от 100 безкористни постъпки, които ще направите, за да подарите на някого или на определена кауза своето време и пари. Това е списъкът на вашите подаръци за света, вашата благотворителност.

Направете това още сега! Не отлагайте, и наблюдавайте как ще започне да се проявява вашият поток на изобилието.скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно