Кои са най-ефикасните продукти за борба с паразитите в организма?

1
358
Добави коментар
teokostov
teokostov

Откриването на паразити в организма става все по-често срещано явление. Най-често това са чревни паразити или глисти, малки или дълги. Особено опасни са тениите, трихинелозата, анкилостомиазата и др.

Хората обаче могат да се заразят с паразити още по време на своето раждане. Поразените места обикновено са слузестите органи: очи, нос, уста, вътрешности, кожа. Постепенно заразяването става общо. Те са първопричина за много заболявания.

„Здравница“ предлага на Вашето внимание някои от най-популярните и ефикасни нелекарствени продукти, с чиято помощ ще изгоните паразитите от вашето тяло.

„ТриАктив“ – противопаразитна приграма

Препаратът „ТриАктив“ е хранителна добавка, допринасяща за набавянето на полезни за здравето фитонутриенти с доказани качества в народната практика на азиатския континент. „ТриАктив“ представлява добре балансирана комбинация от екстракти на сладък пелин, карамфил и зелен орех, създадена с грижа за здравето и допълване на диетата с растителни активни съставки.

Орехът и пелинът, взети заедно, убиват възрастните паразити в различните им стадии на развитие. Карамфилът убива техните яйца. Употребата на тези три растения дава резултат само ако се използват заедно!

„ТриАктив“ е произведен по рецепти на американския специалист Хулда Кларк и благоприятства пречистването на стомашно-чревния тракт и неутрализира отпадъчните продукти от обмяната на веществата.

Масло от черен кимион

За маслото от черен кимион се споменава още в Стария завет, дори е описан начина за добиване на масло от него.

Трябва да отбележим, че черният кимион няма нищо общо с познатия ни кимион. Черният кимион е растение, идващо от Азия. Използвано е още от древните египтяни. Според писания и легенди от тогава маслото от черен кимион може да излекува всичко, с изключение на смъртта.

Уникалната комбинация в натуралното масло от над 100 активни компонента и около 50 естествени катализатори за биосинтеза на клетките има силата да регулира имунната функция и да поддържа доброто здраве на човека още от ранна възраст. Съдържа 15 аминокиселини (включително 8 от 9-те незаменими), омега 6 и 9, витамини A, B1, B2, В6 и C, каротен, ниацин, фолацин, както и калий, калций, фосфор, магнезий, натрий, желязо, манган, селен, мед, и цинк. Има високо съдържание на гама-линоленова киселина (основна мастна киселина за поддържане на здрава кожа), олеинова, линоленова и палмитинова киселина.

Уникалният за растението тимоквинон показва изключителни противовъзпалителни и аналгетични качества; силен антиоксидант е и помага за прочистването от токсини. Маслото от черен кимион помага при оксидативен стрес и имунен дефицит. Като въздейства на тимуса, маслото стимулира производството на костен мозък, активира и регулира синтеза на необходимите хормони, унищожава вируси, бактерии и гъбички. Черният кимион работи за повишаване на имунитета и за активиране на собствените жизнени сили на тялото.

Диатомична пръст

Диатомитът, наричан още диатомична пръст (инфузорна пръст), представлява екзоскелети на едноклетъчните водорасли диатомеи (вид фитопланктон). Образува се е като утайка в езера и морета. Аморфната диатомична пръст Перма Гард се добива от сладководни залежи в New Mexico, USA и е с уникални качество и чистота. Съдържа не повече от 1% кристален силициев диоксид.

Диатомичната пръст, приета с вода, взаимодейства със стомашните сокове, в резултат на което се образува биологично активната ортосилициева киселина, която е много лесно усвоима от организма. Аморфичната диатомична пръст Перма Гуард има всички необходими сертификати в САЩ, Канада и Европа, утвърждаващи я като хранителен продукт.

Природата ни изненадва със сложността на структурата на микроскопичните диатомеи. Живеем в токсична среда. Най-лесния метод за подпомагане на организма е премахването на токсините – причината за здравните проблеми. Единична доза диатомична пръст съдържа милиони отрицателно заредени екзоскелети на диатомеи.Те привличат положително заредените бактерии, протозои, вируси, ендотоксини, пестициди, остатъци от лекарства, бактерии E-Coli и тежки метали, свързвайки ги в цилиндричната структура на диатомичните екзоскелети. Веднъж „прихванати“, те се изхвърлят от организма, без да го натоварват.

Допълнително, екзоскелетните цилиндърчета, преминавайка в ненарушена форма през храносмилателния тракт, го изчистват от шлаките по безопасен за лигавиците и чревните стени начин. След няколкомесечен прием на диатомична пръст стените на червата са чисти и могат ефективно да възприемат хранитените вещества, които им доставяме с храната. Детоксикацията подсилва имунната система, благодарение на което организма по-добре се отбранява срещу паразити и болести.

Клиновитал – екстракт от котешка стъпка

Клиновитал е 100% натурален продукт съставен от Сух екстракт от котешка стъпка (2.5 гр./10 мл.), Концентриран под вакум сок от Арония (4.5 гр./10 мл.) и Концентриран под вакум сок от червено грозде, сорт мавруд (5 гр./10 мл.).

Клиновитал е течна хранителна добавка с бързо и лесно усвояване от организма и удобен и приятен начин на употреба. Силно концентрираните екстракти от котешка стъпка, които влизат в състава на Клиновитал са силно горчиви и трудни за прием под друга директна форма. В рамките на Клиновитал приемът им е приятен и лесен.

Клиновитал има благоприятен ефект върху кръвните нива на холестерола. Сапонините се свързват с така наречените Bile соли в интестиналния тракт. Образуват се малки мицели с холестерола, които влияят на неговата абсорбция. Така, че сапонините намаляват кръвните нива на холестерол пречейки на неговата реабсорбция.

Сапонините имат антитуморно и антимутагенно действие, изтъквани в редица научни публикации, като по този начин намаляват риска от развитие на карциноми. Изглежда сапонините рагират с богатите на холестерол мембрани на раковите клетки, като ограничават техния растеж и жизнеспособност. Роа и съавтори публикуват, че сапонините могат да предотвратят някои видове рак, както е показано в тяхната статия „Saponins as anti-carcinogens”, публикувна в Journal of nutrition (1995, 125, 717-724). И други статии изтъкват това ствойство на сапонините, като причинител на апоптоза при раковите клетки вследствие на индуциране на митотичен арест.

Всички посочени продукти можете да поръчате онлайн или да закупите на място от „Здравница“