Бебешки бодита от органичен памук – Магазин Bio Baby Online

4
468
Добави коментар
SDStudio
SDStudio

Всички ние като родители добре знаем, че кожата е най-големият човешки орган. За разлика от възрастните, новородените и малките бебета имат много по-уязвима и по-чувствителна кожа за токсините и синтетични химикали. Вредните вещества много лесно проникват през кожата в кръвната система и тялото на нашите малки съкровища.

Бебешката кожа е 5 пъти по-тънка от тази на един възрастен. Чрез кожата си един възрастен може да поеме до 60% отровни вещества. Преценете сами колко може да поеме кожата на Вашето бебе.

През първата година от живота си, бебетата прекарват 16 часа от денонощието в сън. Дори когато не са в собственото си креватче, те са някъде в своята детска стая. По тази причина е от изключително значение да обградим нашите деца с чистота и любов и да им осигурим здравословна среда.

Повечето хора свързват думата „органичен“ основно с храни или козметика. Всъщност в „обикновеното“ памукопроизводство се използват огромно количество химикали, в пъти повече в сравнение с другите производства. Затова дрехите за бебета и деца от 100% органичен памук са особено важни за здравата кожа на вашето дете.