Седмична подредба – 20.02 – 26.02

2
301
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 20.02 – 26.02

 

Тази седмица избрах да наредя само таро карти. Обмислях дребна изненада, но нека има разнообразие. Има време и за изненади. Седмицата ще е интересна. Завършва със слънчево затъмнение в зодиакалния знак Риби. По мое мнение седмичните карти са само загатващи за него. И по-скоро през другата седмица ще има синхроничност между карти и влиянието на затъмнението.

Избраните колоди са:

Таро на Уейт
Паулина таро
Шадоускейпс таро

Вариант 1

От много време не бях разгръщала традиционната колода на Уейт. И ми беше много любопитно тя как ще се изяви в седмична подредба.

Изтеглените карти са:

Паж жезли
Седмица чаши
Крал пентакли

Избралите този вариант на седмични карти ще имат интересна седмица с много варианти за избор.

Първите дни могат да минат под влиянието на ентусиазиращи желания за промени, растеж, включване в нови инициативи. Навярно и достигащите вести ще създават това трепетно очакване на новото начало. Предизвикателството в това положение може да се създаде от прекалено многото информация. Която ще постави като възможности разнопосочни пътища. Многото варианти за действие ще носят объркване. Или разпиляване на енергията, ако се ангажираме с много начинания. За избралите този вариант на седмични карти е много важно да се спрат на онези занимания, на които откликва сърцето им. Да вложат душа само в онова, което истински желаят. За да не се окаже, че нямат никакъв напредък през седмицата, заради многото отговорности. В край на седмицата ще са достигнали много по-разумна позиция. И ще постигнат своите намерения, ако са избрали един път за развитие. Ще имат възможност да се порадват на живота, на удоволствията на живота и своите успехи.

Последната карта е Умереността. С малко повече обмисляне, с дипломатичност и съчетаване на ангажиментите по правилен начин, може да се постигне успех. Но нека избраните занимания са не повече от две.

 

Вариант 2

Интересно е, че и този вариант има доста сериозно послание. Избралите го ще трябва да вземат важни решения.

Изтеглените карти са:

Рицар пентакли
Деветка мечове
Страшният съд

Подредбата на първо четене не прелива от оптимизъм. Но когато се замислих за посланието й, стори ми се много симпатична.

Избралите този вариант за седмични карти ще обмислят свой проект, напредък, сигурните си ходове, които да гарантират дългосрочни успехи. Рицат пентакли не се слави с бързина. И по-скоро подсказва, че успяват тези, които умеят много добре да планират своите ходове. Навярно ще има страхове и усещане за безсилие, ако ситуацията се развива прекалено бавно. Или по-скоро личните страхове, които могат да са преекспонирани, те ще определят това бавничко темпо. Бих посъветвала повече яснота в мислите, за да не се окажат страховете обзели цялата седмица.

Положителното е, че в край на седмицата предстои възраждане. Което ще дойде след обмисляне кое е важното, кое е стойностното. И необходимостта от промяна ще акумулира този вътрешен процес на промяна. И нужда от ново начало.

Последната карта е Императрицата. Което навява идеи, че седмицата може да е малко по-пасивна, да няма силни събития на външно ниво. Но на вътрешно ниво ще има промени и борба със страховете, всичко ограничаващо. За да се събуди желанието за сътворяване и наслада, да се събуди радостта от живота.

 

Вариант 3

Шадоускейпс таро ме изненада. Определено много целенасочена подредба. Аз се бях спряла на нея. И посланието ѝ ми е интересно.

Изтеглените карти са:

Глупакът
Осмица мечове
Осмица жезли

Какво начало? С идея да е много ново, много различно, много необременено! Избралите този вариант ще имат нужда от нещо съвършено различно, сякаш преломен момент, в който искат да създават нова приказка за себе си. Това е като пречупване на вътрешно ниво – усещаш, че нещо е различно. И си опиянен от новото, което се задава. Тук предизвикателството е все пак да се допусне, че може да има рискове. Макар чаровното да е точно онази необремененост от опасностите.

Последвалите две осмици ме карат да си мисля, че избралите този вариант ще имат нужда от своята сила, за да вървят по новите пътеки. Под номер 8 в големите аркани се намира Силата. И такова струпване на осмици няма как да не изисква човек да открие своя вътрешен извор на сила и увереност.

Може да има мигове през седмицата, в които да усещаме, че имаме всичкото оръжие за успех в дадена ситуация, но ни липсва увереност, че ще се справим. Да сме оковани в своите страхове. Идеята за нов път ще създаде и страх дали ще успеем да  минем по него. Но в край на седмицата ситуацията по-скоро ще се разплете бързо и ще се наложи да се справяме с много ангажименти, да провеждаме повече разговори, да обменяме идеи.

Последната карта е Крал пентакли – напомня да помислим и за своите нужди, своите удоволствия по пътя към постигане на целите!

И нека седмицата е Пролет!

Свързани