Как да постигнете „пръскащ оргазъм“?

1
897
Добави коментар
slavchev
slavchev

Можем ли да достигнем до този вид върховно удоволствие? И как по-точно?

Учени от Холандия си поставили за цел да установят психологическия фактор, които кара жените доброволно и дори ентусиазирано да участват в сексуални дейности, въпреки отблъскващите неща. В резултат на това открили, че възбудата е по-силно чувство от отвращението и кара жената да прави неща, които иначе, ако не е възбудена, не би направила.

За да опознае механизмите на възбудата, човек не трябва да има задръжки, срам, а да проучи тялото си. Скуирта е явление от една страна физическо, от друга – психическо.

Всичко е в ръцете на мъжа и в главата на жената.

В английско-българския речник squirt означава „бликам, струя, изхвърлям струи“. Най-общо казано, „squirting“ оргазмите са онези върхове на удоволствие при жените, по време на които жената еякулира – от половите ѝ органи се изхвърля солидно количество течност.
Някои твърдят, че надарените с такава способност щастливки се срещат изключително рядко. Според други подобна ситуация би ги засрамила…

Изследвания сочат, че някъде около 10 от 40 % жени могат да еякулират, макар че последните данни показват, че всяка една жена може да еякулира, дори и самата тя да не е наясно с това.
Въпреки всичко, не винаги жените „свършват по този начин”… Всичко е в ръцете на мъжа. Той трябва да проучи женското тяло, да разговаря с половинката си, за да разберат двамата кое би им доставило истинско удоволствие.

Когато стигнат до оргазъм, количеството на еякулацията може да варира от няколко малки капки до почти 15 унции( някъде 2 малки порцеланови чашки).

Механизмите на възбуда при мъжете и жените, дори научно доказано, са различни.

Според учените, пръскащата субстанция е прозрачна, не е урина, не е и вагинална течност, а се произвежда от „женската простатна жлеза“. Тя или се намира в непосредствена близост до прословутата G-точка, или двете са едно и също нещо. Присъстват в анатомията на всяка дама, така че причината тя да не е способна да еякулира може да е свързана единствено с нейните притеснения, мисли – мозъкът и нейното отношение към секса.

Повечето мъже се възбуждат само при мисълта, че партньорката им може да се „изпразни“.
„Squirting“ оргазмите са осезаемо по-силни и по-различни от останалите, но докато някои жени ги сравняват с нещо наистина неописуемо с думи, други си остават с предпочитания към клиторните удоволствия. Редовните тренировки на вагиналните мускули могат да ви бъдат от полза, за да изживеете върховно удоволствие.

Свързани