Почистване на домове и офиси в софия

32
473
Добави коментар
martinpetrov
martinpetrov

За обикновеното, нетренирано око, може би няма да намери особена разлика от професионално почистване на дома, от едно обикновено почистване, но истината е, че разликата е огромна. Тя се състои, както в размаха на професионално почистващата фирма; в пространството, което е обхванато; в почистващите материали и техниката, която е използвана за почистването.

Един прост пример е когато се чисти килимът с обикновена прахосмукачка и когато се чисти с професионална такава, пригодена точно за такъв тип мека настилка. Обикновената прахосмукачка ще почисти насъбрали се по големи отпадъчни материи, но професионалната ще проникне в дълбочината на килима, ще използва цялата си налична характеристика, различни представки за пълно почистване и щадене на материята – така, не само, че ще почисти, но ще премахне и дълбоко насъбрали се замърсявания, което ще ограничи развитието на различни болестотворни организми.

Затова е хубаво да стане ясно на хората какви са ползите от професионалното почистване на дома. Професионалното почистване има за цел да достигне до всички повърхности в къщата, тези, които са открити и тези, които са трудно достъпни; тези които лесно се замърсяват и тези, които видимо няма какво да им се почиства.

Някои зони и места от къщата нямат нужда от регулярно почистване, но има и такива, които е хубаво често да почистват професионално, за да могат да осигурят необходимите здравни условия и подходяща микросреда за живот в сградата. Професионално почистване на дома с две думи означава – здраве и икономичност.

Здраве, защото премахва прах, пърхот, власинки, незабележими микро-материи, които могат да предизвикат респираторни проблеми и алергии. Професионалното почистване премахва всички замърсявания от тапицериите по мебелите, всякакви бактерии и микроби, които могат да се развият от разливане на най-обикновени течности или храни и които се превръщат в потенциална опасност за здравето.

Икономичност, защото щади мебелите, материите, изграждащите материали и повърхности в дома. Те заблестяват пак в оригиналните си цветове и във всеки един момент интериора в дома блести сякаш мебелите току що са закупени, а през стаите току що е минала фея с магическа пръчица. Поддръжката на мебелите и повърхностите несъмнено удължава живота им, което от своя страна значи по-малко пари за закупуване и обновяване на къщната екипировка.

Професионалното почистване на дома е професионална грижа за него. Мисъл за средата, в която живеем и в която растат децата ни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ПРЕПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ.

Прахосмучене на подови настилки.Почистване и полиране на бюра и мебели.Почистване на осветителни тела, климатици, контакти, врати и др.Почистване на паяжини.Почистване на дограма и щори.Измиване на прозорци.Измиване на санитарни помещения.Машинно измиване на твърди подови настилки.Изпиране на меки подови настилки и мека мебел /гарнитури,матраци.столове и др./