Алуминиеви Парапети Варна

68
Добави коментар
svetlana.vladimirova
svetlana.vladimirova

Популярността на алуминиевите  парапети и огради расте всеки ден. Алуминия по своите свойства се отличава с лекота,издръжливост и сила.

Алуминиевите  парапети могат да се монтират както извън сградата,така и вътре в нея. За тях не се полагат  специфични грижи, в сравнение с парапети от ковано желязо (ръжда),медна сплав и неръждаема стомана.

 

Повърхността на продукта може да издържи на различни атмосферни влияния, без да губи първоначалния си вид. Те са защитени със специално анодизирано покритие, което предпазва от влага и механично напрежение да се отрази на тяхната цялост и здравина.С  анодираното покритие може надеждно да се защитава метала от корозия и от вятър, дъжд и UV радиация. Алуминиевите  парапети и  огради са особено устойчиви на абразия, пукнатини и драскотини.

 

Тези продукти са направени без примеси на тежки метали, което означава, че под въздействието на ултравиолетовите лъчи, те няма да предизвикат освобождаването на отровни вещества. Парапетите от този метал са стабилни, дори когато има рязък спад на температурата за  тях не се предвиждат  специални грижи (избърсване, полиране), те са доста лесни за употреба.

 

Монтажът на Алуминиевите парапети и огради е бърз и лесен, и ако трябва да сравнявате този процес с монтажа на изделия от неръждаема стомана, която включва извършването на заваръчни работи ще видите че  отнема време и струва скъпо. Наличието на заварки е недостатък на неръждаените парапети, защото това ще отнеме време, и на места, където е  заварявано ще се появи корозия. Парапети и оградите от алуминий, събрани с помощта на връзки, дава цялост на конструкцията. И това е още един плюс за екстериора и дизайна на продукта. Счупени части  на парапети  могат лесно да бъдат заменени за да се възстанови. Те могат да бъдат монтирани върху всякаква повърхност – хоризонтално или вертикално.