„Лечителят медиум“ от Антъни Уилям – голям акцент на „Хермес“

2
606
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Какво се крие зад хроничните и необяснимите болести и как да се излекуваме? Отговор на тези въпроси дава Антъни Уилям в световния бестселър „Лечителят медиум“, който излиза в България на 9 март.
Антъни Уилям има над 2 милиона последователи във Фейсбук, а негови клиенти са много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.

В тази книга Антъни Уилям споделя революционна информация за същността на най-разпространените „необясними“ болести, сред които автоимунните заболявания, депресията и дори ракът. Авторът отхвърля редица митове и погрешни подходи на лечение и дава полезни и лесноприложими насоки. Съветите включват здравословен хранителен режим, основан на плодове и зеленчуци, натурални добавки и промени в ежедневните навици. Антъни предлага и начини да укрепим духа и да възстановим душевното си равновесие от емоционалните травми, които болестите неизменно нанасят.

Независимо дали имате поставена диагноза, или ваш близък страда от тежко заболяване, или просто искате да се грижите по-добре за своето здраве и това на семейството ви, в тази книга ще намерите отговорите на въпросите си и решенията на здравословните проблеми. Лечителят медиум ще ви разкрие сензационна информация, която учените тепърва ще открият, за следните заболявания и физически неразположения:

автоимунни заболявания
аутизъм
депресия и тревожност
диабет
изтощени надбъбречни жлези
кандидоза
лаймска болест
лупус
менопауза
мигрена
множествена склероза
посттравматичен стрес
ревматоиден артрит
световъртеж и шум в ушите
синдром на хроничната умора
фибромиалгия
хиперактивност и дефицит на вниманието
хипотиреоидизъм
чревна пропускливост
и много други.

Коментари

comments