Съботни ремонти на перални с амортизирана помпа и изгоряла блокировка

13
297
Добави коментар

Предлагам професионални ремонтни услуги на битова техника в София, като приемам поръчки за поправка на перални, печки, телевизори, които не работят дори и в почивни за други сервизи и майстори дни. 

Ремонт на битова техника  в събота и неделя

Извършвам ремонтите на повредените уреди по предварителен график и често се случва да имам ангажименти за няколко дни напред. Понякога получавам обаждания с условието да ида на съответния адрес до час, което по няколко причини е неизпълнимо, а защо точно – оставям на четящите тези редове да направят заключението. 

Изгоряла блокировка на пералня, която не позволяваше пералнята да бъде използвана. 

Смяна на блокировка на пералня

Тази съботна сутрин, малко преди да тръгназа първия за деня ремонт, се случи подобна ситуация. Оставих търсещия майстор в почивните дни да намери друг колега, който няма работа и може да се отзове до час. Спешни ремонти мога да приема, но не и в ден, когато София бе блокирана поради футболен мач между Левски – ЦСКА и движението бе крайно затруднено в отделни участъци.

Ремонтирах пералните и печката за деня, които бях записал, а топлият мартенски ден пораждаше леко и свежо настроение. През седмицата също основно ремонтирах перални, които имаха най-разнообразни повреди – от амортизирани помпи, четки, изгоряла блокировка, счупени ключалки, до платки. 

Неизправна помпа на пералня, която трябваше да се смени. 

За да тръгне отново пералнята, смених помпата

Инж. Станев ремонтира перални по домовете по предварително съставен сервизен график. Приема заявки за ремонт на битова техника в събота и неделя.