Трилобите и вълшебни бижута с естествен камък за жени

12
285
Добави коментар

Трилобитите са клас изчезнали членестоноги, живели в древните морета на Земята. Те се появяват в Камбрий и живеят по време на ниския Палеозой преди постепенно да измрат. Последните трилобити изчезват в масово измиране в края на Перм преди 250 милиона години. Трилобитите изчезват още преди съществуването на динозаврите, и са едни от ключовите същества през Палеозойската ера, първата ера през която са се разпространили сложни форми на живот.

Въпреки, че динозаврите са едни от най-добре познатите фосилни животни, трилобитите са едни от любимите фосили за колекционерите и хората запознати с Палеонтологията. Трилобити могат да бъдат открити в скали на всеки един от континетите.Трилобитите са много добре познат вид вкаменелости и вероятно втората по известност група изкопаеми след динозаврите. Те са една от най-разнообразните група животни в регистъра на изкопаемите, състояща се от девет разреда и над 15 000 вида. Понастоящем трилобитите са включени заедно с Хелицерови в групата Arachnomorpha.

Повечето от тях са били прости малки морски същества, които филтрирали тиня, за да се хранят. Обитавали древните морски басейни. На гръбната страна са имали твърд хитинов щит. Той се поделя на 3 части: главов отдел (цефалон), телесен отдел (торакс) и опашен отдел (пигидиум).

= = = = = = = = = =

Изненадай любимите хора с красив подарък за рожден ден или празник | Свети Валентин | 14 Февруари | 8 -ми Март |  Коледа | Нова година |

други предложения, може да се разгледат – ТУК.

– ОЩЕ: Зад името над ВИЛЕРЖЕ© стои артистичната натура на Велислава Каймаканова – Ножарова. Декоратор, фотограф, и дизайнер на интериори. Бижута ВИЛЕРЖЕ© се предлагат единствено във виртуалното пространство. Може да направите избора и поръчката си, като пишете на лично съобщение във фен страницата (тук), е-мейл: [email protected] или директно през он-лайн магазина на адрес: www.vilerge.com  / натискайки бутон “добави в количката”.

– Пълната информация за бижутата, може да бъде намерена – ТУК. – Запознайте се с условията за доставка – ТУК. – Имате още въпроси, може да ги зададете – ТУК.

ИЗНЕНАДАЙТЕ ЛЮБИМИТЕ ДАМИ С ЛУКСОЗЕН ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

ОТ  СТИЛНИ  РЪЧНО-ДЕКОРИРАНИ БИЖУТА С ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ ВИЛЕРЖЕ©

ТУК