Сватбени подаръчета за гости с полускъпоценни камъни

10
360
Добави коментар

Всички знаем, че подготовката за сватбата започва много преди сватбения ден- трябва да си харесате рокля, покани, бижута, жартиер, воал, прическа и още куп най-различни неща. Една малка, но изключително важна част от подготовката е избора на страхотни сватбени подаръчета за гостите.

Тук вече идва един лесен, но изключително важен избор, който няма как да не направите. Трябва да изберете дали ще подарите на гостите си отегчителни и банални подаръчета от типа на бурканчета с мед или ракия, или пък искате да им подарите нещо, което наистина ще им остане като уникално красив спомен от вашия специален ден. Можете или да подарите каквото подаряват всички останали, или да използвате подаръчетата като още едно нещо, което да направи сватбата ви наистина незабравима за вашите гости.

Защо да избера точно сватбените подаръчета с полускъпоценни камъни?

Те са малки, красиви и са напраени с качествени естествени камъни. За разлика от повечето други подаръчета, които хората избират, те не са готова стока внесена от Китай, а се правят в момента на поръчката. Това значи, че могат да са с какъвто камък пожелаете и имаме в наличност, както и че могат да бъдат украсени с най- различни цветове панделки, пера, изкуствени цветя и кристали. Освен това се вярва, че положителната енергия на камъка в шишенцето ще помага на гостите и много след сватбата, тъй като ще им носи късмет. Сега ще ви запознаем с няколко различни полускъпоценни камъни, тяхното значение и сватбени подаръчета за гости с тях.

Сватбени подаръчета за гости с розов кварц

Розовия кварц привлича енергията на любовта, успокоява и пречиства душата от всякакви емоционални травми- именно оттам идват неговите други наименования- „Камъка на търсещите любов“ и „Камъка на любовта„. Идеален камък ако искате да привлечете енергията на любовта към вашата сватба.

Сватбени подаръчета за гости с аметист

Един от най-красивите и силни камъни. В миналото, когато една двойка е трябвало временно да се раздели, те са си подарявали късче аметист, за да може съдбата да ги срещне отново- именно оттам идва вярването, че аметиста привлича сродни души. Той носи щастие, пази влюбените двойки и защитава от лоша енергия.

 

Сватбени подаръчета за гости с тюркоаз

Тюркоаза е ужасно красив защитен камък, който успешно пази от вредни енергии. Вярва се, че това е камъка на успеха, здравето и щастието. Носи богатство на хората, на които е подарен

 

Каним ви тук да разгледате нашите предложения за: сватбени подаръчета с полускъпоценни камъни

Ако харесвате полускъпоценни камъни и бихте искали да разберете повече за техните значения, горещо ви препоръчваме категорията „Магията на камъните“ в Avenue-Charmyrose, където можете да намерите много интересни статии по въпроса. Категорията можете да намерите тук: полускъпоценни камъни значения

 

Сватбени подаръчета за гости с полускъпоценни камъни

5 (100%) 1 vote