Тайните за красота на Мария

5
Добави коментар
vpm
vpm

Мария е една от най-популярните попфолк изпълнителки на „Пайнер мюзик“.  С ангелски глас и дяволски красива, Мария покорява мъжете от пръв поглед и отключва женската завист. Сексапилното миньонче разкри тайните си за красота.

Мария Панайотова Андонова с артистичен псевдоним „Мария“ е родена на 13 януари 1982 година в Стара Загора. Започва кариерата си на певица през 2000 година. Има 6 издадени албума: „Спомен“ (2000), „Първа луна“ (2001), „Истинска“ (2003), „Мария – 2004“ (2004), „Осъдена душа“ (2005) и „Единствен“ (2006). Най-големите й хитове са: „Спомен”, „Първа луна”, „Ще боли”, „Не съвсем”, „Желая те”, „Не те обичам”, „Осъдена душа”, „Трябва да те намразя”, „Единствен”. Мария е много щастлива жена. През септември 2006 г. се омъжва за бизнесмена Димитър Андонов, а на 28 юли 2008 г. ражда дъщеричката им Марая. Тази година Мария беше член на журито на „Music Idol 3“, заедно с Димитър Ковачев-Фънки и Дони.        Какви са тайните за красота на 27-годишната млада майка, разкри самата Мария:

Какви качества трябва да притежава красивата жена? Мария: Те са индивидуални. Трябва да е нежна, сексапилна и интересна.

Коя е най-красивата част от тялото ти? Мария: Нослето.

Страх ли те е от старостта? Мария: Не.

Какъв е стилът ти на обличане? Мария: Изцяло е съобразен с фигурата ми. След това идват модните тенденции и накрая според мъжкия поглед, който е най-важен.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Мария: На първо място е Roberto Cavalli, на второ Ermano Scervino, следват Dolce&Gabbana и Versace.

Страдаш ли от шопинг мания? Мария: Не. Винаги действам според необходимостите, които имам.

Каква козметика използваш? Мария: Много лека и декоративна – Dior, Chanel. А за сцената се доверявам на професионални гримьори.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти? Мария: Нямам такива все още. Единственото, което правя за себе си, това е фитнес. Специалните грижи, които полагам са: сутрин и вечер нанасям крем за околоочен контур. Преди лягане задължително почиствам лицето и грима си. В ежедневието не използвам много грим.

Какъв грим предпочиташ? Мария: В ежедневието по-лек, а за вечерта – ефектен.

Кой е любимият ти парфюм? Мария: Любимият ми е на Dolce&Gabbana „One“. Той винаги присъства при мен. Когато излезе нов аромат, ако е лек и ми подхожда, си го взимам, не обичам тежки парфюми.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й? Мария: Възползвала съм се. Мисля, че това е нещо, от което всяка жена, уважаваща себе си, трябва да се възползва, особено ако има нужда. Да не забравяме, че аз съм майка и винаги след една бременност и раждане жената претърпява много промени и поражения. Все пак това е въпрос и на личен избор.

Спазваш ли диети? Мария: Диети не, ограничавам се и спортувам.

Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Мария: Богати на белтъчини, в комбинация с бързо разграждащи се въглехидрати, много плодове и зеленчуци.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения? Мария: Сладкото, тестените изделия и кока кола.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик? Мария: На козметик не ходя, на фризьор два пъти седмично, а понякога три пъти. На маникюр – един път в седмицата.

Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура? Мария: Не обичам да посещавам spa центрове. Обичам да ходя на фитнес.

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера? Мария: Лошият характер не може да бъде компромис за сметка на добрия външен вид.

Каква е цената на красотата? Мария: Висока. По-конкретно глад, спорт и злостни коментари, защото всички хубави жени, биват наказвани за това.

Снимки: Людмил Иларионов

09.10.2009/Интервю на Биляна Божилова