Milkshake Silver Shine Whipped Cream Матираща сметана за руса коса 200мл

1
531
Добави коментар
mashbg
mashbg

Представяме ви най- новият иновативен продукт от серията на Milkshake професионални продукти за коса.Той перфектното премахване на нежелани жълти оттенъци с безценната помощ на екстракт от боровинка от milk shake.

 Milk_shake – естествена природна грижа за здрава и блестяща коса! Изключителен състав на продуктите.

Продуктът съдържа:

 1. Екстракт от боровинка – органичният пигмент неутрализира неприятните жълти оттенъци по естествен начин с дълготраен ефект.

 2. Екстракт от малина –  подхранва косата и заздравява структурата й. Съдържа ценни вещества, които поддържат косата в отлично състояние. Хидратира и придава блясък.

 3. Екстракт от ягода – овлажнява и подхранва косата и скалпа. Оставя косата блестяща и копринена на допир.

 4. Хидролизиран млечен протеин – добавя обем, разплита косата и осигурява много влага. Действа за подхранване и дълбоко възстановяване на косъма.

 5. Екстракт от слънчоглед – чудесен естествен овлажнител за косата. Интензивно хидратира и се грижиза запазването на влагата. Изглажда косъма и придава блясък.

 Неутрализира нежеланите жълти и златисти оттенъци при руса, обезцветена и бяла коса.Обогатена с млечни протеини и органичен пигмент от боровинки.Подхранва интензивно и хидратира.

 Прави косата мека, бляскава и здрава.

 Лесна и бърза употреба.

 БЕЗ ОТМИВАНЕ!

 

Приложение: Разклатете! Обърнете надолу и дозирайте на дланите. Нанесете в/у чиста влажна коса и разнесете. Стилизирайте.