Може ли да бъде успешен вторият опит в любовта? | За един по-щастлив живот!

3
328
Добави коментар
Biju_shop
Biju_shop

На кой не се е служвало да срещне стара любов? И да иска да опита отново? Носталгия по отминалото време или дълбоки чувства е всичко това? Прошка, трезв поглед върху ситуацията и разбиране, са основните точки, на които трябва да се крепи новия роман с бившия любим.

 5 правила за успех със старата любов

1. Разговаряйте открито и отново изснете причината за предишната ви раздяла:Кой е направил грешката, кой не е успял да прости? В настоящия момент дали бихте реагирали така? Всичко…изяснете всичко за вашата предишна раздяла, бъдете честни и открити.

2. Бъдете смели и започнете да се опознавате пак: Човек се променя през годините, вие същото сте се променили по време на раздялата ви. Да се преоткриете пак ще бъде полезно, приятно и ще внесе разнообразие. Дали не е възмоно първия път да сте се разделили, защото не сте се успели да се опознаете истински и сте имали въображаема представа един за друг? Тази грешка може да бъде избегната при втория ви опит.

3. Забравете, че можете да започнете всичко отначало: Възможно е да се заобичате наново, като условието да приемете новия опит не като нова любовна история, а като нов етап от вашите отношения.

4. Послушайте себе си: Ако се чувствате уверено, въодушевено , пълни с надежда – то вторият опит би бил успешен. Промъквали се, обаче, тагостно чувство при мисълта за новия стар любим, изпитвате макар и малки съмнения и подозрения, мислите дали изобщо има смисъл – вероятно е да не се получи.

5. Единствено силните чувства могат да ви задържат заедно: Спокойни сте да проявите любовта си открито, искрени сте, нежни , секси, благодарни. Ако нещо не ви допада или ви притеснява, споделето го веднага.

Съвет: Не пропускайте още веднъж да поискате прошка от половинката си или да направите признание за вашата вина при раздялата ви. Това ще заздрави новата ви връзка.

Очаквайте скоро Плюсовете и минусите на новата стара връзка…